Gajdics Ottónak a Magyar Nemzetben megjelent vezércikke.--- Az őszinte miniszterelnök-jelölt tehát arról ismerszik meg, hogy nem hazudik magának nyelvvizsgát, ha megmukkanni sem tud más népek nyelvén, nem hazudik magának doktori címet, aminek alapvető feltétele a már említett nyelvvizsga, és bátran megmutatja a szakdolgozatát, aminek hiányában diplomát sem kaphatott, nemhogy „adjuntkus”, pardon, adjunktus lett volna bárhol. Láttunk már persze olyat, hogy szőrén-szálán eltűnt egy borászati remekmű, amit azóta sem talál szerzője, mégis a szakadék szélére kormányozhatta hazánkat. De ne feledjük, hogy ezt a becstelen brigantit kegyetlenül elzavarták a választópolgárok, amikor kiszivárgott, netán kiszivárogtatták, hogy büszkén, kérkedve számolt be elvtársainak hazugságairól, amivel visszahozta a sz…rból a kormányzást, átverve az egész országot. Ja, hogy épp most szándékozik visszatérni? És most is sunyin, a háttérből rángatva bábjai madzagjait? Sajnos, nekünk ez jutott.--------------Nem...

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Nagyon sok dr. címmel rendelkező megszégyeníti a dr. renoméját. Akinek pénze van az "vett" magának diplomát. A sok újgazdag meg 30 éve csak úgy nőtt ki mint a gaz a földből.
Aki Én
És mindezt egy hazaáruló, beteges hazudozó tolvaj vedelmében?
Vicces...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.