A szálláshelyeket csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetik igénybe.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Csak a címre.- Azaz tulajdonképp fizetjük mi,a nép, miután a nemzeti malacpersely esténként fáradságos munkával talicskázta haza a közpénzünket...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@vacsi: Előrelátás, belátás hiányában törvényszerű, hogy csak nagy traumák által fejlődik az ember, az emberiség. Az Orbán-kormány fasiszta múltat idéző politikája sok embert ébresztett rá, hogy erkölcsösebb, emberibb világban akar élni. Ez fejlődés akkor is, ha a kollektív tudatban még erősen jelen vannak a haladást ellenző eszmék, érzelmek - félelmek.
csipetke
Csak a címre.- Azaz tulajdonképp fizetjük mi,a nép, miután a nemzeti malacpersely esténként fáradságos munkával talicskázta haza a közpénzünket...
Néro
Várjuk ki a végét mikor kiderül milyen meghívásos ahhhh meghízásos pályázaton lesz nyertes üdültetéstámogatásra a bekerülési összeg tízszeresére. Akkor ugye két legyet ütnek egy csapásra Nagy Gáz is menybe meg meg a kasszát is lehet fosztani.
balos
@csipetke: Azt halottad,hogy az aranyat már olajra tették!Úgy könnyebb lesz az elvitele!
Pipás
Inkább szolgáltassa vissza az ellopott pénzt az országnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.