Az előző évi 1,24 milliárdról 1,16 milliárd forintra, 7 százalékkal csökkent az Index.hu Zrt. nettó árbevétele a 2020-as pénzügyi év során, bár további 133 millió forint egyéb bevételre is szert tett, de ez utóbbi 42 százalékkal elmaradt az előző évi egyébnek címkézett bevételektől.

Veszteséges az Index.hu, a cég tőkéje nem éri el a törvényileg elvárt szintet

A részvénytársaság adózott eredménye egyáltalán nem fest pozitív képet, a vállalat veszteséges lett:

nem is kevés mínuszt, 277 millió forintos veszteséget hoztak össze.

Pedig 2019-ben a pénzügyi adatok alapján: akkor a vállalat 61,5 millió forint nyereséget termelt az akkori tulajdonos, a Magyar Fejlődésért Alapítvány számára.

A 2020-as veszteség mellett szembeötlő, hogy a cég saját tőkéje komoly mínuszba fordult.

Ez azt jelenti, hogy a cég tőkéje nem éri el a törvényileg elvárt szintet. 101 milliós mínuszt mutat a pénzügyi beszámoló a saját tőke mezőben.

Az Index.hu Zrt. tavaly év végén került az Indamedia tulajdonába, melynek fele részben Vaszily Miklós, a TV2 Zrt. elnöke, fele részben pedig Ziegler Gábor a tulajdonosa, azt megelőzően pedig a Magyar Fejlődésért Alapítvány volt a tulajdonos, melyet az Indamedia hitelezett.

Forrás:168.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

creativehun
@Pegero: No jó...te akartad balfaszkám! Akkor játszunk..kis fidesz fasszopó kreténkém!
creativehun
@Pegero: No jó...te akartad balfaszkám! Akkor játszunk..kis fidesz fasszopó kreténkém!...Ezentúl minden balfasszal ..aki más dolgába pofázik..vagy nem képes a normális kommunikációra ..így járok el! ..Meguntam az örökös balfaszkodásotokat. Pont azt kapjátok amit megillettek!... Megkérdeztem..játszani akarsz?? Ha igen..akkor most ne sírjon a szád,hogy ..tanítóbácsi...jaj beszóltak..ignoráltalak..be be be...ignoráltalak...Mint a dedóban! Ignoráltál?? Leszarom! Akkor kussolj bazd meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.