Orbán Viktor miniszterelnök levélben mondott köszönetet a magyar pedagógusoknak az egész éves munkájukért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke vasárnap.

30 ezer halottnál Orbán "a vírus elleni küzdelemmel járó kényelmetlenségekről" írt a tanároknak

Fotó: Facebook

Pedagógusnap alkalmából a kormányfő azt írta: amikor 2020 márciusában a koronavírus-járvány elérte hazánkat, még nem tudtuk pontosan, milyen nehézségek előtt állunk, de hamar fel kellett ismernünk, hogy a járvány elleni védekezés nemcsak az egészségügy, hanem az oktatási rendszer gyors átállítását is szükségessé teszi – írja az MTI.

Orbán Viktor értékelése szerint a nehezített körülmények ellenére a pedagógusok, valamint a nevelést és oktatást segítő dolgozók is példamutató munkát végeztek a vírus elleni küzdelemmel járó kényelmetlenségek és veszélyek dacára is.

A miniszterelnök úgy fogalmazott, a mögöttünk lévő közel másfél év arról is tanúbizonyságot tett, hogy a pedagógusok a jövő nemzedékének eredményes oktatása érdekében gyorsan és eredményesen alkalmazkodtak a változó körülményekhez. Köszönetet mondott azért, hogy az oktatók, nevelők nagy találékonysággal helyettesítették a személyes jelenléten alapuló munkát, így a tantermen kívüli, digitális munkarend idején a gyermekek számára nemcsak a tanórákon elsajátítható tudást sikerült átadniuk, hanem a lehetséges mértékben a személyiségfejlődésükhöz szükséges nevelési folyamatokat is kézben tartották.

Orbán Viktor levelében tájékoztatást ad arról, hogy a munkakörülmények javítása érdekében a kormány folytatja a megkezdett fejlesztéseket, melyek a járvány időszakában az oktatáshoz hasonlóan egyetlen napra sem álltak le, és mindent elkövetnek, hogy a pedagógusok munkájának megbecsültsége tovább növekedjen.

Forrás: MTI

Címlapkép: Facebook

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
A kényelmetlenségért kisebb a felelősség (alig van), mint a tragédiáért...
ómió
@kereső: Nem-nem, bolsiék fajkreténje! Az a "volna" itt annyit jelent, hogy így feleannyi a halott, mint az efftársi "oltáspártiságot" követve! Netán még mindig nem értesz magyarul? Vagy már nem? A román mellett "háttérbe szorult"? És azoknak a bolSSi tetveknek a főcsáposaként makogsz itt másokra hazugságot, akik - veled együtt - csak "reggel,éjjel meg este" hazudoznak? Nem érzed "visszásnak"? Vagy az állandó hazudozásotokba "belefér"? És honnan tudjuk? Hát, a gyakorlat tapasztalatai mindenütt ezt igazolják vissza, efftársak! Még, ha a Lenin-összesetekben más van is!
Duke Nukem
@ómió: Nem az a kérdés, hogy az anyád egy kurva, hanem az, hogy miért?

Szóval felteszem neked az egyetlen jó kérdést: Az anyád miért lett kurva?
(sokan a pénzre gondolnak egyből, de szerintem lelki okai vanna)
kereső
@ómió: Szóltam hozzád? Nem? Akkor ajtó mögött a helyed, nem osztok lapot kibiceknek, hazaárulóknak meg még úgysem.. Hanyagoljál- egy helyre kerültél nálam a félharfarokkal.
ómió
@Duke Nukem: Nálad a saját anyáddal kapcsolatban így merül fel a kérdés? És feltétlen muszáj ezt másra hazudnod? Így az "efftársi"?
ómió
@kereső: Ha tegnap 14.34-kor csak az üres fejed kongott, akkor azt ne címezd nekem, bolsi fajgörény! Agydonorod még nincs a láthatáron?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.