Péntek délután Dobrev Klára egri kampányeseményén megjelent három ellentüntető, akik szóváltásba kerültek a miniszterelnök-jelölt híveivel, mire egyikük gázpisztolyt fogott a vele szemben álló DK-szimpatizánsra. Dobrev Klára azóta több posztban is foglalkozott az esettel.„Látjuk, hogy ki áll nyerésre: aki fegyveres provokátorokkal akar a változás útjába állni, az fél, retteg. Van is mitől. A tisztességes sokaknak elegük van a kiváltságos kevesek luxusba áztatott uralmából. És igen: hiába fognak fegyvert a fejünkhöz - akár szó szerint is - vissza fogjuk venni a hazánkat!” - írta péntek este. Egy órával később hozzátette: „Kérdeztétek tőlem, hogy abbahagyom-e az országjárást. Dehogy hagyom! (...) Minket DK-sokat pedig nem lehet megfélemlíteni! ” „Ide vezet az a gyűlöletpolitika, amit Orbán Viktor már több mint egy évtizede űz az országban. Orbán tudja, hogy rendszerének legnagyobb gyengesége éppen a mi erősségünk. Hogy mi nem parancsolunk, hanem kérdezünk.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Pedig, ha sikerülne nyerni, akkor az orbáni csorda részéről komoly esély lenne rá. Egy ""2006-os békésmegmozdulás""-hoz hasonlóbeszéd még egy polgárháború rémképét is előre vetítHETi. Elég a Vezérnek utalni (isten őrizz, kimondani nem fogja, de a csorda ért belőle) és az ország narancsháborúba fog kezdeni. Az Astoria környéke megint hadiövezetté válhat.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Totális tévedés

Orbán egyáltalán nem a kovásza, hanem a legfőbb akadálya egy ilyen pártcsalád megalakulásának

A portfolio.hu „Új erő formálódik Európában, és Orbán Viktor lehet az egyik legfőbb vezetője” címmel rittyentett cikket, ami igencsak távol áll a valóságtól.
Már az a kérdés sem semmi, hogy miért is nem nagyon akaródzik a szélsőjobb legtöbbjének együttműködés. Ahogy a hazai közélet szavait kölcsön véve mondhatnánk: a moslék koalíció??? A dologban a legviccesebb, hogy túl azon – hazai rögvalóságban annyira nem extrém, de az európai kultúrában annál inkább -, hogy abban kellenen együttműködniük, hogy ne kellejen együttműködniük, más gondok is vannak. Elsősorban a vezető egyéniségek sokasága, azaz senki sem akar másodhegedűs lenni. Épeszű ember nem gondolhatja komolyan, hogy ezek vezetők élükön a Francia Köztársaság lehetséges elnökével, akár csak elvben is el tudnának fogadni egy buta, műveletlen arrogáns retardált paraszt-suttyót vezérüknek! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.