Az alábbi meglepő sorokat a Magyar Hang adta közre a Mandinerre hivatkozva. Ezek szerint a kormány vagy meghátrált, vagy a szokásos ravaszkodását, illetve a Lenin-tangót (két lépés előre egy hátra) veti be. A lényeg persze maga az ígéret: a népszavazás, mert azt mutatja, hogy a szombati tüntetés után "zavar támadt az erőben. "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ezt mondja GG:
"Ezért támogatjuk, hogy ha a beruházás feltételei ismertek, akkor a budapestiek népszavazáson dönthessenek arról, akarnak-e Fudan Egyeteme.”

Magyarán: ne folytassa senki a tüntetést, fejeződjenek be a tüntetések, mert még esetleg nem lesz jó a vége, inkább majd szép csendesen kihúzzák a '22-es választásokig. Aztán ha esetleg marad a maffia, akkor erőből átviszik a dolgot!

Gulyás is csak egy hazug mocskos maffiatag, egy szavát sem lehet elhinni!
Béla333
Erről miért nem tudunk Gulyás (maffiatag) Gergely?:

www.facebook.com/hadhazyakos/
Tegnap az egyik tüntető megdöbbentő tényre hívta fel a figyelmünket. Miután néhány hete nálunk járt a kínai hadügyminiszter, a kínai sajtó már a katonai kapcsolatok erősítéséről, sőt, akár KÖZÖS HADGYAKORLATOKRÓL, illetve kibervédelemi együttműködésrő ír. Ez valami egészen nagy botrány és furcsa, hogy a magyar sajtó és a magyar politika alig beszélt erről. Ez annyira abszurd, mintha a rendszerváltás előtt egy NATO-tagállam a szovjetekkel akart volna közösen gyakorlatozni. És a kiberhadviselés korában a kínaiakat beengedni a NATO védelmébe már nem is abszurd, hanem perverz felvetésnek nevezném (semmit nem tudunk arról, hogy a honvédség parancsnokának és helyettesének miért kellett távoznia a napokban-lehet, hogy nem akarták ehhez a nevüket adni?)
Sokan kérdezték, hogy milyen zászló volt a kezemben tegnap. Hongkongé, azé az autonóm területé, aminek önállóságát éppen most akarja eltaposni Kína. Nem csak a szolidaritásunkat akartam vele kifejezni, hanem emlékeztetni is magunkat: a szabadságunkért küzdünk és addig egyetlen egy célunkat sem fogjuk elérni, amíg a szabadságunkat nem szerezzük vissza
A közös hadgyakorlatokról és kibervédelemről itt olvashat:
Sámannus
Sajnos a kiber hadviselés már régen elkezdődött. Olyan kínai eszközök formájában, amikkel nyomon követhetők az emberek mozgása nem csak mobil telefonok használatával, hanem az észrevétlenül felhasználható hétköznapi eszközökkel. Már piacra kerültek ilyen eszközök, amivel a gyanútlan felhasználók mozgása bizonyos helyzetekben követhetők.
A hadgyakorlat valószínű a kormány tudtával történik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.