Jakab Péter, a Jobbik előválasztási miniszterelnök-jelöltje hétfőn a Facebook-oldalán hintette meg, hogy napirend előtt fog felszólalni a parlamentben.

Újabb hatalmas botrány várható: Jakab úgy beszólt Kövérnek, hogy még soha

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Hozzátette,

nem tudom, hogy be fog-e jönni Kövér, de ha igen, olyat fogok neki mondani, amit még soha!

A kormánypárti képviselők nem is maradtak a teremben a felszólalás alatt, és Jakab jól indított: Ma nagyon jól néz ki! A bajusz, a nyakkendő, minden a helyén van – közölte a házelnökkel.

Jakab azzal folytatta, hogyha ma sem mondhatja el az igazságot a parlament falain belül, akkor kívül fogja elmondani, mert mindenkinek joga van tudni, hogy „hogy kik tették tönkre ezt az országot”, és hogy mi lesz a tolvajokkal, ha „mi jövünk.” Úgy folytatta: „Jól gondolják meg, hogy mihez kezdenek a hatalommal a hátra lévő néhány hónapban, mert már nemcsak mi mondjuk, hogy tesznek a törvényekre, hanem ezt mondja a fideszes Alkotmánybíróság is.” Ezt azért mondta, mert a Fidesz alkotmányellenesen szavazta meg a munka törvénykönyvének („rabszolgatörvény”) módosítását 2018-ban.

Végül nem vonták meg tőle a szót, a beszéd erősre sikerült, de Gyurcsány Ferenc sem finomkodott, elmondta, hogy véleménye szerint kíméletlen, erőszakos háborút folytat a Fidesz az ország másik fele ellen jövőtervezés helyett, és ez hideg polgárháborúhoz vezethet.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
Petike, Petike! Az én időmben ennél kevesebbért mentél Szibériába!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
"Újabb hatalmas botrány várható: Jakab úgy beszólt Kövérnek, hogy még soha"
állítja a cím.
Erre mi történik?
Semmi.
A szituáció engem azokra a kisiskolásokra emlékeztet, akik nem mernek beszólni a nagyobbnak, hanem összesúgnak a többiekkel, hogy "figyejjétek mostaztán úgy beszólók!!!".
De mivel a többi kis lúzer sem mer beszólni, ezért nem pirítanak rá, amiért gyáva volt, hanem együtt úgy tesznek, mintha valóban lett volna valami.
Nos, valahogyan ez a helyzet Jakab lúzerrel és az itteni, a semmihez gratuláló rajongóival is.
:D
gina
@Namely: És ilyen panelproli mint te meg tudja itélni az embereket, ugyan már ,minden meleg fideszes itt irogathat hát szánalmas
gina
@Bástya Béla Elvtárs: Anyádat vidd, szegényt sajnálom hogy ilyen selejtet hozott a világra !!!
Namely
@gina: "És ilyen panelproli mint te meg tudja itélni az embereket, ugyan már ,minden meleg fideszes itt irogathat hát szánalmas"
Ezt a magyartalan mondatot a késői órának tudom be. Bár nyilvánvaló, hogy az intelligenciahiányod is komoly faktor, de azért holnap próbáld meg újra, hátha egy kerek gondolat születik belőle, amire már reagálni is érdemes.
Qqberci
Az volt a baj, hogy ficsúrnak mondta, pedig hát fics elvtárs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.