A járvány okozta válság ellenére tovább nőtt a 100 Leggazdagabb magyar vagyona. Az idei – sorrendben 20. – összeállítás adatai szerint az összesített vagyon 5586,7 milliárd forintot tett ki írja az mfor.hu.

Mészáros a leggazdagabb – íme a 100 leggazdagabb magyar

Hatalmas a növekedés két évtized alatt, hiszen az első kiadványban a leggazdagabbak együtt 632,4 milliárd forintos vagyonnal bírtak.

A lista élére idén Mészáros Lőrinc került, aki Csányi Sándort váltotta az élen. Az OTP Bank elnök-vezérigazgatója első ízben 2011-ben került a vagyoni lista első helyére – Demján Sándort váltotta, és egy évtizeden át megőrizte vezető helyét.

Mészáros Lőrinc vagyonát idén 455 milliárd forintra, Csányi Sándorét pedig 420 milliárd forintra becsülte a kiadvány. A harmadik helyen 305 milliárd forinttal Gattyán György, a negyediken Felcsuti Zsolt 246 milliárd forinttal áll.

Az első tízben alapvető változás nem következett be az elmúlt egy évben: sorrendben az ötödik Veres Tibor (230 milliárd) akit Bige László ( 201 milliárd), Széles Gábor (181 milliárd), Szíjj László ( 177 milliárd), Jellinek Dániel (170 milliárd) és Kasza Lajos ( 121 milliárd) követ.

A ranglista első tíz helyezettjének összvagyona 2506 milliárd forintra nőtt

- ez majd’ fele az első száz magyar összvagyonának.

A 100 Leggazdagabb magyar idei listájára hét új szereplő került fel.

A legelőkelőbb, 32. helyre Gál Miklós került. Az 57. helyen lépett be a leggazdagabbak közé Balázs Attila. A lista második felében kapott helyet Illés Tamás, Kreinbacher József, Gregorics László és Gödry Zoltán illetve Tibor Dávid is felfért, ő a 94. helyen “mutatkozott be” a 100 Leggazdagabb magyar idei listáján.

Forrás:Mfor.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro
Fitymák éljenezzetek !Ezt az országot még soha senkinek nem sikerült igy lerabolnia és ennyi embert hülyére vennie senkinek. Talán kéne egy Cöf-Röf vony-dúlást tartani a Nagy Gáz tiszteletére büszkén ! Mi vagyunk a hülyéi táblákat lengetve. Hányinger ez az ember meg a Nagy Orr Bán csutilandja is.
Szevasztok
@Duke Nukem: Nagyon jó. Köszi. Hjará Lőrinc !!
Gauntlet
Hagy találjam ki ! Az újoncok mind Fidesz holdudvarához tartoznak???
rokker33
Ha ezeket a vagyonokat elkoboznák és összeraknák egyből lenne minimum 2000 milliárd forint plusz amit a rászoruló emberekre vállalkozásokra lehetne fordítani. Mészáros Csányi Tiborz akkor se dögölne éhen pár hónap alatt újra milliárdosok lennének...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.