Több lap munkatársai is hiába próbáltak bejutni a csütörtöki Kormányinfóra, amelyen hosszú idő után először személyesen tehettek fel kérdéseket újságírók, és ahol Orbán Viktor miniszterelnök is megjelent, egyikük a tényfeltáró cikkeiről ismert Direkt36. Több újság munkatársai is hiába regisztráltak. Orbán elmenőben annyit mondott nekik az utcán: nem ő szervezi a sajtótájékoztatókat.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Amikor a fényestekinTETŰ dönt még arról is, hogy a nap keleten keljen fel, vagy nyugaton, akkor most bátran vállalva, hogy minden szarról ő egyszemélyben dönt - a függöny mögül másra tolja a problémát: nem ő miatta nem jöhetnek be a kényes kérdéseket is feltevő újságírók, hanem azt más dönti el.
Egy felelősséget és a döntéseinek a következményeit nem vállaló, hazudozó aljas minielnök jutott sorscsapásként az országnak.
A történelem szemétdombján a helye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.