A rendőrség szerint az ügynek közel negyven sértettje lehet, akik szintén vásároltak jegyeket a férfitól, de egyikük sem kapott semmit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Úgy kell nekik. Ragaszkodnak ahhoz, hogy a szopást élőben láthassák? Kell a hangulat a buktát követő városon átvezető szitkozódással egybekötött romboláshoz?
namihami
Ez sajnos még kevés. Mivel a szavazatszámláló szoftver már Orbán kezében van és még az erdélyi halottak voksa is duplán számít, ezért ennyit a Fidesz gond nélkül ""kétharmadosít"". Egy elcsalhatatlan győzelemhez min. az 55-45%-os arány fog kelleni. És még akkor is várhatók az orbáni trükkök.
Végső esélynek ott lehet a talonjában akár a ""spontán népharag és felkelés"" sansza is. Tisztában van azzal, hogy vereség esetén komoly elszámoltatásokra kell elkészülnie. Úgy a 12 éves saját, mint a cselédjei (Mészáros, Szijjártó, Rogán, Kövér és hasonlók) miatt is.
namihami
Bocs, a fenti nem ide szól. Az egy választási százalékos hírhez kapcsolódna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.