Két nap alatt kétszáz új fertőzöttet regisztráltak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Vajon az öt és félmillióból hányan vannak/lesznek akik valóban védettek? A második oltás után is csak kb. 2-3 héttől gondolhatja valaki védettnek magát kisebb-nagyobb mértékben, ez is csökkenti a védettek számát. A 60 éven felüli kényszerből kínai Sinopharm-al beoltottak viszont jobban teszik, ha ezután is jórészt kirekesztve a társadalomból megpróbálnak visszavonultan élni mert nagyon esélyes, hogy közülük minden negyedik, ötödik ember nincs felvértezve a koronavírus ellen. Orbánt ez miért nem érdekli???
emerencia
@sgl: Csak azt nem tudjuk, milyen vakcinával. Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy nem a magyaroknak méregdrágán eladott gyenge oltást adták a saját állampolgáraiknak vagy legalábbis közülük a hatvanon felülieknek.
emerencia
@sgl: Igen, tudom. Feltételezhető, hogy vannak jobbak is annál mint amit Orbánéknak elsóztak. Sajnos nem mindegy, hogy milyen hatékonyságú vakcinával oltanak be tömegeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.