A Nógrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal az 57 éves pásztói férfival szemben, aki ittas állapotban mellkason szúrta fiát, mert az elvette tőle a pálinkásüveget.

Elvette a pálinkásüveget, ezért szíven szúrta a fiát

Fotó: pixabay.com

2020 októberében az 57 éves férfi a reggeli órákban otthonában italozott és hangoskodott, amivel zavarta családtagjait a pihenésben. Amikor ezt fia megelégelte, bement apja szobájába és elvette tőle a pálinkásüveget azzal, hogy ha majd elcsendesül visszaadja neki – írják az ügyészség honlapján.

Mivel nem hagyta abba a zúgolódást, fia később visszatért és az ágyon fekvő apja fölé hajolva újra arra kérte, hogy ne kiabáljon, aki

ekkor a mellette lévő tálcáról felkapott egy 10 cm pengehosszúságú kést és „megöllek” felkiáltással fiát szívtájékon szúrta.

A fiú a mellkasán könnyű sérülést szenvedett, de a szúrás erejére és irányára figyelemmel a halálos eredmény elmaradása csak a véletlennek volt köszönhető.

A Nógrád Megyei Főügyészség vádiratában az apa ellen emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat, melyben szabadságvesztés kiszabására és arra tett indítványt, hogy a vádlott a nyomozás során keletkezett közel 442.000 forint bűnügyi költséget is fizesse meg.

A vádlott a Balassagyarmati Törvényszék döntését letartóztatásban várja.

Forrás: ugyeszseg.hu

Címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.