Lázár János korábban a Telexnek beszélt arról, hogy Simonka Békés megyében kezdte és ott is fejezi be a pályafutását, illetve a bíróságon. Simonka erre az interjúban azt mondta: „Én Lázár Jánosról regényt tudnék írni, úgyhogy ha valakinek csöndben kellene maradnia, az pont ő. Én a párttársaktól azt hallottam, hogy Lázár János szégyellje magát.” Simonka arra utalt, hogy Lázár úgy csinál, „mintha a holdról jött volna, és nem vett volna részt azokban a dolgokban, amiket most szid.” A képviselő szerint „sehol nem lenne, ha én nem nyerem meg neki a kétharmadot”, és ő csak szegényebb lett, Lázár viszont jóval gazdagabb az elmúlt időszakban. Az interjúból kiderül, hogy Kövér László házelnök írt levelet a bíróságnak, hogy kikérje Simonkát a parlamenti szavazásokra múlt kedden, amikor elfogadták például a melegellenessé alakított pedofiltörvényt.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Duke Nukem
És ez még csak az első fecske.
De amikor majd látványosan kezd elsüllyedni a hajó és elkezdenek a patkányok menekülni a süllyedő hajóról...
Nyírfa
@Horizont: Évek óta várom, hogy feldobják egymást! :)
Simicska óta nem is alaptalanul. Ha ezek jövőre dokumentált információkért cserébe szabadon elvonulhatnak , akkor ripityára törik a fidesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.