Valóban színjáték az ellenzéki előválasztás a pártalkuk és a sorozatos visszaléptetések miatt? Tényleg lezsírozták előre a pártok a körzeteket? Miért fogott össze hirtelen a DK és a Jobbik? Összeszedtük, miért kell már az előválasztás előtt egyezségeket kötni, és milyen hatással lesz ez a versenyre.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ilyen előválasztásra gondolhattunk?
Szerintem nem! Ezt is képesek voltak elb@@ni.
Béla333
@sgl: 08.16
Nincs már újabb 32 év, hogy rendbetegyük ezt az országot!
Ha alkalmatlan a politikusi garnitúra, pláne ha köztörvényes bűnözőkkel van teli, akkor újakat kell beválasztani.
Béla333
@sgl: 08.37
Az eddig kormányon levő, egymással a választók háta mögött összejátszó, bűnszövetségben az elmúlt 31 évben az országot lerabló pártok a mai napig összejátszanak abban, hogy új párt, új politikusi garnitúra ne kerüljön fontos pozícióba.
Az okot mindenki találja ki.
Béla333
@sgl: 08.37
Magyar Bálint inkább meséljen arról, hogy hol van a vesztegetési pénz? Ha jól emlékszem, akkor ő az SZDSZ egyik meghatározó alakja volt és SOHA nem hallottuk tőle, hogy fellépett volna a volt pártjában levő bűncselekmények ellen!:

hirszerzo.hu/hirek/2010/9/28/20100927_partok_korrupcio_kampanyfinanszirozas
"Az egyik olyan eset, amivel kapcsolatban több forrásunk is egybehangzóan állította: minden magyar párt érintett volt, ezért is ült el hamar a botrány idehaza. A "Strabag-ügy" nem is Magyarországon pattant ki: a 2006-os osztrák parlamenti választások idején számolt be a Profil osztrák magazin arról, hogy a Strabag üzleti előnyszerzés céljából magyar pártoknak adott adományokat eurómilliós nagyságrendben, egy PR-cégen keresztül. A lap szerint az Eurocontact nevű cég 2003-2005 között szisztematikusan kereste meg a magyar parlamenti pártokat, a dokumentumokban az M5-ös, M35-ös, M0-ás, M7-es autópályákról, a 4-es metróról és egy budapesti kórházról volt szó. A Strabag ebben az időben több ezekhez kapcsolódó közbeszerzésen nyert megbízást. A Profil azt írta, az akkor kormányzó MSZP-SZDSZ között egy 11 millió eurós adományt 8-3 arányban kellett elosztani (ez volt a híres Blumen, Vogel, azaz virágok és madarak minősítés), a kórházépítés kapcsán pedig a Fidesz budapesti szervezetének jutott állítólag pénz. A magyar pártok egyhangúlag minősítették "az osztrák politikai folklór részének" az ügyet."

Csípem az olyanokat, akik egy ilyen előzmény után osztogatják az észt és az erkölcsöt a többieknek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.