Az idei éve legalább annyira szürreális kezd lenni, mint. tavalyi. Márciusban még otthon kuksoltunk, most meg teli lelátókon szurkolhatunk kedvenc nemzetünk válogatottjának. De mi várható a jövőben? 

Rusvai Miklós szerint ősszel vissza kell majd vegyük a maszkokat

Illusztráció: 123rf.com

Rusvai Miklós a koronavírus delta variánsának terjedése miatti aggodalmának adott hangot – írja Blikk.hu. A virológus elmondta, az a nagy probléma az új variánssal, hogy gyorsabban és könnyebben terjed, még a brit mutánsnál is. Rusvai Miklós egyetért a kötelező maszkhasználat mostani eltörlésével, ám szerinte a következő két-három hónapban mindenki élvezze a maszknélküliséget, mert ősszel kezdhetjük elölről – hangzott el az ATV híradójában.

Úgy véli, a koronavírus-járvány most ismert formája két-három év múlva válhat olyanná, mint a szezonális influenza. Úgy véli rizikócsoportokban szükség lenne egy harmadik oltásra is, tette hozzá a szakember a csatorna híradójának.

Forrás: Blikk.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Horizont: csak 50 egyébként egészséges általad említett korút mutass a 30 ezerből!
Pálinkás Pál
@Horizont: most hinnem kéne neked?...vagy veled minden ismerősöd közli az egészségi állapotát??, de tudod mit...ha igaz amit mondasz, nekik benne kell lenni a magyar listába...én abból kértem tőled 50 embert...nosza,nekiállhatsz... bár sok embernek felajánlottam ezt, eddig egyik covid hisztis sem vállalkozott rá...tehát a feladat adott ...mutass 50 fő 30-50 év közötti ismert betegségben nem szenvedő " covid halottat"...
Pálinkás Pál
@Horizont: hát csak nézd...de bármennyit nézed az átlag életkoruk 76 év...ott már bármikor befigyelhet a halál...
Gazella
@Horizont: Szerinted mi a fastzért titkolóznak a kórházi berkekben belül a ...úgy mond covid virussal???
Légyszi maradj csendben ok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.