Vasárnap délben 22 ezret meghaladó megtekintésnél járt az Instagramon annak a fiatal magyar nőnek a videója, aki feljelentéssel válaszolt egy olyan inzultusra, amit szinte minden nő megtapasztalt már, de következménye rendszerint nincs.

Büntetőeljárás indult a fenekén megcsapott nő ügyében

Fotó: pixabay.com

A Telex beszámolója szerint az Instagramon Tekla keresztnévvel megjelenő nő a videóban elmeséli, hogy Bicskén fényes nappal, 17 óra után nem sokkal rácsapott egy férfi a fenekére, miközben a főúton, a Szent István úton sétált.

„Azonnal hívtam a rendőrséget, és gondolkodás nélkül feljelentettem a férfit. A nők elleni erőszak bűncselekmény! Ne hagyd annyiban! Ne hagyd szó nélkül! Ha elsétálsz, nem lesz következménye, és a történet újra és újra megismétlődik!”

– írta a videó mellé.

A rendőrök gyorsan ott termettek, igazoltatták, felvették a helyszíni jegyzőkönyvet. Amikor Tekla igennel válaszolt a kérdésre, hogy szeretne-e feljelentést tenni, küldtek érte egy autót, bevitték a rendőrségre, és hosszadalmas adminisztrációs procedúra után rögzítették a feljelentését.

A férfit és a párját is kihallgatták. Tekla úgy tudja, nem ez volt az első eset, hogy a férfinak meg kellett jelennie a rendőrőrsön. Szembesítés a jövő hét elején lesz. Tekla szerint az illetékes rendőr megköszönte neki, hogy hívta őket és feljelentést tett.

„Addig, amíg elsétálunk egy ilyen eset mellett mi nők, és nem tesszük meg a feljelentést, és nem üljük végig azt az egy órát, amíg felveszik a jegyzőkönyvet, és nem mondjuk azt, hogy igen, ott leszek a szembesítésen, és nem félek, addig fognak ilyen férfiak sétálni az utcán, és addig fogják azt érezni, hogy igen, ők a seggünkre csaphatnak”

– mondja a videó végén.

Forrás: telex.hu

Címlapkép: pixabay.com

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@Peller Anikó: Sőt, az asszony helye a konyhában van! Ezenkívül pedig ne karrierről álmodozzon, hanem "teljesítse be női princípiumát", vagyis szüljön 3-4-sok gyermeket a hazának!

hvg.hu/kultura/20151214_Video_Akos_is_megmondja_mi_a_nok_dolga
Emmersson71
@Shikari: Az viszont garázdaság.
Ha van térfigyelő, ami felvette az esetet, akkor azért megcibálják picit a pasit!
Emmersson71
@Shikari: Mármint a bántalmazó, pofátlan pasik? Nos, egészségükre! Addig sem nőket molesztálnak!
Peller Anikó
@Emmersson71: Haha, "Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk."

Érted, nekünk, fideszgeciknek szüljetek unokákat.

Mit is jelent ez? Egyrészt katonafiakat (lányokat) akiket lehet küldeni háborús húsdarálóba, másrészt unokát úgy tudsz szülni ha a saját fiad dug meg.

Akkor kövér baromagyú állat eriggy és dugmeg anyádat, hogy szüljön nektek (fideszgeciknek) onokát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.