Ugyan a lazítások hamis biztonságérzetet kelthetnek, a vírus még nem csengett le, figyelmeztetnek a szakértők.

A Blikk.hu cikke a kormányzati oldalt idézi: a koronavírus és a variánsai továbbra is jelen vannak Európában, több országban újra emelkedik a fertőzöttek száma, amit a delta (indiai) vírusmutánsnak tudnak be. "A betegség súlyos lefolyása ellen továbbra is a védőoltás jelenti a legerősebb védelmet" – szögezték le.

Kanyarban a variánsok, de még mindig nem késő regisztrálni az oltásra

Fotó: 123RF.com

Azt írták, a magyar lakosság többsége regisztrált védőoltásra és már fel is vette azt. Aki még nem, az továbbra is regisztrálhat a vakcinainfo.gov.hu oldalon, amely folyamatosan nyitva van – közölték.

A vakcinainfo.gov.hu oldalon regisztrálhat minden Magyarországon élő magyar állampolgár és 12 év feletti gyermekeket is tudnak regisztrálni a szülők. Regisztrálhatnak továbbá a külhoni magyarok (magyar állampolgárok, magyar igazolvánnyal rendelkezők), a külföldön élő magyar állampolgárok, valamint a Magyarországon élő külföldiek, akik számára angolul is elérhető a regisztrációs felület a vakcinainfo.gov.hu/registration oldalon.

Azt kérik, hogy a regisztráció során különösen figyeljenek a személyes adatok, okirat azonosítók, elérhetőségek pontos megadására.

A regisztráció pontos menetéről a Blikk.hu cikkében olvashatnak! 

Forrás: Blikk.hu 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Szomszédomat most tesztelték a kórházban, mivel nemrég gyógyult ki a rákbetegségből és Sinpharmot kapott. Az eredmény lehangoló: nincs ellenanyag a szervezetében. Ez rám nézve is lehangoló, mert én is Sinpharmot kaptam, ugyanabban a rendelőben, egy hét eltéréssel. Vagyis teszt nélkül is ki lehet jelenteni, hogy ugyanabból a sz@r szériából kaptam.
Gazella
@simmering73: egyik vakcina se ad védettséget.
Néro
Na mi lesz az új Covid Siker Qurmánynál? A halottak száma nem jött be az átoltottság nem jött be omlik a Pfizer hetente nem lehet Prüsszelezni most vajon mi lesz a QURVA NAGY SIKER mérőszáma ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.