Április elején szabadul az előzetes letartóztatásból a Koszi-klán több bűncselekménnyel is vádolt két tagja. Vélhetően házi őrizetbe helyezik majd őket.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ballago987
Orbán szerint Gyurcsány egy sajnálatra mélto ember.Igen mert egy ilyen jellemtelen,sunyi ellenféllel kell évek ota hadakoznia.Az erejét arra kell forditania,hogy az aljas gáncsoskodo betartásait kivédje,állandoan figyelnie kell mert a bicska a hideg lehelettel folyamatosan a hátába akar furodni.Annyira sajnálatra méltonak tartja de leülni vele nem mer vitatkozni az ország dolgairol mert lebénul a taplo agya,és Gyurcsánnál hantázni nem lehet annak vág az esze mint a penge és ettöl Viktorka nagyon fél.Orbán csak ott nagyszáju szonok ahol nincs vissza kérdezés és nincs4enek szembeállitott adatok.Eddig mindig lebögött mert Ö csak egy hordoszonok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.