Ha nem sikerül a jobboldalt egységbe szervezni, akkor a következő választásokon ugyan biztosan nem, de azután előfordulhat, hogy újra az MSZP alakítson kormányt - mondta Kövér László, a Fidesz országos választmányi elnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján, a Kisgazda Polgári Egyesület rendezvényén.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ballago987
Kövér és Orbán a vazalusaival egyenlö egy lepra csapással az egész ország büzlik a fidesz fekélytöl
ugyeugye
Nos én ott voltam a rendezvényen, és ez csak egy nagyon szűk kereszetmetszet mindabból, ami elhangzott.
Ennél fontosabb és értelmesebb dolgok is elhangzottak, csak hát már megszoktuk - az kit érdekel.
antonka
ne legyél ütődött, már régen nem az a téma, hogy ki van a kormánykeréknél, hanem az a téma, hogy az ország müködik e vagy sem. ebben a válságban ha maga I.Orbán Vitya ülne a tronon, akkor se tudna semmit se csinálni, a pálya széléről lehet csujjogatni, de kutya ugatás nem hallik az égig, mondták a régi öregek. szóval üres kamránál bolond a háziasszony. Ami nincs, abból nem lehet adni, de Vitya majd ezt is megoldja. emlékeztek 14 havi nyugdij, nem volt olyan régen, és a mostani duma, adócsökkentés, mikor igy is a csőd szélén áll az ország. bele akarja lökni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.