Abban az esetben, ha a gazdasági növekedés meghaladja az 5,5 százalékot, egy összegben hathavi fizetésüket kapnák meg a rendvédelmi dolgozók 2022 elején, amely mintegy 178 milliárd forintjába kerülne a költségvetésnek.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: parishilton
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Hááát nagyon kell fedezni a menekülést. Egyébként osszák be a rendőrök 11 évre és ki jön mi a büdös lófaszt is kaptak.
Sziszifusz
Szerintem ezzel a pénzzel, egyrészt meg akarják fizetni a rendőrök lojalitását a kormányhoz, másrészt a tömeges leszerelést kívánják mérsékelni.
Az lesz a legnagyobb tévedés, hogy ezzel megtarthatják az állományt. A ki le akar lépni, az kivárja a pénzt, majd utána pattan le a testülettől.
A nagy pénzű tisztek akik egyébként sem akarnak távozni a testülettől, kapják a 2-3 milliót a végrehajtó állomány pedig pár százezer forintot.
Aki az irodában, hivatali időben "szolgál" az nagyot szakít, aki pedig az élet mocskában végzi munkáját az alamizsnára jogosult. Ez nem túl igazságos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.