A Gyurcsány-show hétfőn újabb állomásához érkezett, a baloldali politikusok hivatalosan is jelezhetik igényüket az epizódszerepekre – közölte a Fidesz hétfőn az MTI-vel.

A Fidesz benyomta a Gyurcsány-gombot: a DK elnöke Karácsony hátán próbál visszakapszkodni a hatalomba
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte, hogy a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd bejelentette, elindult az ellenzéki előválasztás nyilvántartásba vételi szakasza: várják az előválasztáson indulni kívánó miniszterelnök-jelöltek, egyéni képviselőjelöltek és jelölőszervezetek jelentkezését.

A Fidesz közleménye szerint a baloldal egyszer már bizonyította, hogy a Gyurcsány-féle politika tönkreteszi Magyarországot. Korrupt kormányzás, adóemelések, sorozatos megszorítások, tömeges munkanélküliség és a családi támogatások megvágása, ez a Gyurcsány-korszak mérlege – írták.

A kormánypárt szerint most

Karácsony Gergely hátán ismét Gyurcsány Ferenc akar visszakapaszkodni a hatalomba, amihez felhasználja a teljes baloldalt, köztük Jakab Pétert mint bohócot és a feleségét, Dobrev Klárát is.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro
1 Fitymák közölték az MTI-vel. Az MTI pedig természetesen megtagadta a közlemény megjelenését. Ja nem. Másokét szokta.
2 Kapaszkodni-ragaszkodni foggal körömmel meg Fitymák és Nagy Orr Bán szok a hatalomhoz ami a kassza kulcsát jelenti mert csak az lényeg a tolvajlás náluk mindenek felett áll. Náluk az az első. Aljas hazug tolvaj banda. Jut eszembe ezt nem kell lehallgatni itt olvashatják. Ajánlom figyelmébe a gazságügyi vászoncselédnek akinek inkább a konyhában lenne a helye a Nagy Hím Tag Társai világképe szerint. Vagy esetleg markotányos leányként szolgálhatna a Nagy Magyar Nemzethy Hadseregletben.
Gazella
Okyan jókat röhögök ezeken a Fletó elnöknek féle storykon :D
Annyira fél a naranacs, hogy szinte látni a fosásukat ahogy mennek mindenfelé :D
Pipás
Ki nem szarja le? Az embereket (a normálisokat) jobban érdekli, hogy mikor tűnik el Orbán és az egész tolvaj pereputtya a sűlyesztőbe.
RonaGyuri
@RonaGyuri: „The devil is in the detail”

Ludwig Mies van der Rohe klasszikusa nem csak eredeti értelmében állja meg a helyét

A b1.blog sztárja nickgrabowszki – sajnos - „Egykori alma matere is szembefordult Orbánnal” címmel fejti ki a szokás szerint jól átgondolt véleményét. Igen sajnos, mert az egyébként kiváló cikket sikerült egyezlen kifejezés használatával erősen tönkre tenni. Nyert az „alma mater”-el van gond.
A Cambridge Dictionary szerint your alma mater = the school, college, or university where you studied
ahol nem árt kitérni a „studied” értelmére: „very carefully and intentionally done, made, or considered, rather than in a completely honest or sincere way:”.
Nos a dolog ott sántít, hogy az un. Bibó kollégium valós története az MSZMP-KB elé Pozsgay és Horváth elvtársak által való előterjesztéssel indult, hangsúlyozottan a paraszt-káderek újabb Nékosz szerű támogatására. Amiről hitelt érdemlő tanúk szerint maga Pozsgay fogalmazott úgy (érdekes később sokan az oxfordi Soros tanfolyamra is ezt a kifejezést használták), hogy: ahol az ifjú káderokat legalább megtanítják késsel-villával étkezni!
Mint tudjuk ez még szó-szerint sem sikerült:
images.app.goo.gl/mgEoA978ZNgu7vmN8
Sőt ilyen képet is közreadtak (maga Őfenesége!!!):
images.app.goo.gl/69KAi7d4aqE9QjQN7
ómió
Csak nem újdonságot hallottatok, efftársak!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok