Három hetes termelési szünet lesz a kecskeméti Mercedes-gyárban – értesült a hiros.hu.

Több hétre leáll a termelés a kecskeméti Mercedes-gyárban
Fotó: MTI/Ujvári Sándor

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. közleményében azzal indokolja a döntést, hogy 

egyes félvezető komponensek terén jelenleg világszerte beszállítói nehézségek tapasztalhatók az alkatrészellátásban, melynek megszűnését jelenleg nem lehet előre jelezni.

"A félvezetők piacán kialakult folyamatosan változó helyzet miatt továbbra is csupán akkora időtávra tervezünk előre, amennyire azt a helyzet megengedi" – olvasható a közleményben.

Forrás: hiros.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Nesze neked, 5,5%-os gdp növekedés...!
FL4K
Magyarország egy összeszerelőműhely hozzáadott érték nélkül.
Rengeteg közpénzt adva, elherdálva hoznak létre munkahelyeket, de valahogy mégis az idegen tőkéé a profit, a magyar munkások meg szarért-hugyért dolgoznak.
A mindenki ellen szabadságharcot vívó legnagyobb szélmalomharcos Orbán, az igazságos valamiért mégis idegen (gazdasági) hatalmak érdekeit szolgálja (pávatánc).

Ezt csak a hülyék és hülyéknél is hülyébb orbánista söpredék kajálja be (már nincs olyan, hogy Fidesz, csak a nevükben az a szektás orbánista csürhe banda!)
Azért meghatározhatatlan hybrid shit Orbán rendszere, mert ez a geci összeszedte az összes szar-szemét elnyomó rendszer legrosszabb "vívmányait" és e mentén ássa alá a szabadságot egy szabad országban, egy szabad Európában, egy szabad világban.

Ki kell iktatni Orbánt, és egy csapásra megoldódik a baj - mert abban a pillanatban a darabjaira hull a Fidesz!
(ha engem kérdeznének, én balesetnek álcáznám)
FL4K
Aztat is mondják ÍOrbánról, hogy karizmatikus és nagy hatással van az emberekere.
Mondjuk, ezt eddig én nem tapasztaltam a megszólalásai alapján, de ilyenkor sokan azt mondják, hogy ez személyes találkozókor érhető tetten (ezek szerint Orbán tetten érhető) szerint személyesen van nagy hatással másokra.
Én már most tudom, hogy rám is hatással lenne személyesen, Orbán az igazság csarnokában (Mad Max 3)

Adj két percet Orbánnal az igazság csarnokában - innen és túl - és én két perc alatt megoldom Magyarország, Európa és a világ problémáját: "Kettő megy be, egy jön ki"
magyar1
@FL4K: Ki adtda el a földgáz- és villanyszolgáltatást a franciáknak anno? Ki szolgálta jobban az idegen érdekeket?
De abban igazad van, hogy a profitot viszik vissza, amit az unió ad, holott befizetők is vagyunk, visszaoszt kicsikét, hogy legyen a cégeiknek mit visszavinni. Ezért nem szabadna közpénzt adni külföldi cégeknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.