Az infláció az egekben, méregdrága az üzemanyag és az élelmiszerárak is teljesen elszálltak. Erre reagált most Karácsony Gergely.

Karácsony kifakadt a megfizethetetlen gyümölcsökről és a fideszes elit meggazdagodásáról
Fotó: Karácsony Gergely/Facebook

Budapest főpolgármestere, valamint a PM társelnöke, illetve minisztrelnök-jelöltje sem hagyta annyiban az inflációs híreket. Karácsony Gergely egy Facebook-posztban fakadt ki a jelenlegi helyzettel kapcsolatban:

Emlékeztek rá, hogy mennyibe került 1 liter benzin vagy szinte bármely élelmiszer tavaly? És mennyibe most? A döbbenetes mértékű árdrágulás a valóság, az igazi probléma. Magyarország olyan kormányt érdemel, amely az Orbán-féle kamu népszavazás helyett a 99 százalék érdekével és gondjaival foglalkozik!

– kezdi a posztot.

Nyolc és fél éves rekordot döntött meg a magyar infláció. Az egész Európai Unióban a mi pénzünk értéktelenedett el a legjobban. Az árdrágulás, a pénzromlás mindannyiunkat érint. Miközben az árak egyre emelkednek, a friss zöldség és gyümölcs lassan megfizethetetlenné válik, a kormány közpénzből, a mi befizetett adónkból finanszírozza a fideszes elit gazdagodását

– írja. Erre kínálja megoldási lehetőségként a kormányváltást, amely után ők nem az elit, hanem a. többség érdekeit képviselnék.

Fotó: Karácsony Gergely/Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
eddig értem...elolvastam, amit mindenki tud..

...de tessék mondani a nyílvánvalót miért mantrázzák? inkább itt és most mit tesznek ellene? semmit?
..hát ez az..

Csak beszélnek...beszélnek..beszélnek...a végeredmény? ..
..nesze semmi, fogd meg jól...
Namely
KG úgy tűnik a városvezetés mellett az inflációnak is szakértője. Gondolom amikor éppen nem dugókat gyárt, a neten olvasgat pénzügyi szakirodalmat és statisztikákat.
:D

"Magyarország olyan kormányt érdemel, amely az Orbán-féle kamu népszavazás helyett a 99 százalék érdekével és gondjaival foglalkozik!"
A kb 1%-os, valójában mérhetetlen törpepártocska képviselője ismét megmondta a nagytutit: hogy mi az, ami a másik 99%-nak jó. :D
Innentől kezdve érthető és hinni kell neki, hiszen ő a %-ok nagymestere.
ómió
Nahát! Dugógeri nem tudja "megfizetni a piacot"? Ilyen régen "emelt magának", vagy csak nem eleget?
ómió
@durbincs: Látod, a leglogikusabb néha be se ugrik!
ómió
@durbincs: 2006. óta ez szó szerint így van, még, ha a terhet 56. óta cepelik is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.