Varga Judit Facebook oldalán örült az olimpiai bronzéremnek, ám a kommentelők nem voltak ennyire lelkesek.

"Mikor tervezi végre, hogy lemond és elhúz a büdös f*szba?" – Varga Juditot ismét betámadták a kommentelők
Fotó: Facebook

„Ahol magyar vív, oda más nemzet csak tanulni mehet” – mondta Eugéne Fillol francia vívómester 1912-ben.

- kezdte bejegyzését a miniszter.

Olimpiai bronzérmes a magyar férfi kardcsapat! Köszönjük! Csodásak vagytok!

- fűzte még a képhez. Ám úgy néz ki, a kommentelők nem ennyire lelkesek attól, hogy Varga ennyire belefolyik a sportéletben, ameddig a Pegasus botrányról nem annyira beszél.

A srácoknak tiszta szívből Gratulálok! De nagyon sajnálom, hogy a mocskos g*ci politikusok akár egy centire a sport közelébe kerülnek és bemocskolják már a puszta jelenlétükkel is. Húzzatok a f*szba a sportolóinktól és a saját homokozótokat b*sszátok össze!

Apropo, mikor tervezi végre, hogy lemond és elhúz a büdös véreres f*szba?? A kussolás nem megoldás. Ami rád ragadt most, az rajtad is marad.

- írta neki egy felháborodott kommentelő. 

Kívánok a magyar nép nevében nehéz, megalázó napokat és életed végéig semmi sikert, ha már ennyi embert átb*sztál!

- tették hozzá.

A lemondását már egyre többen követelik a politikai életben is. „Az a legkevesebb, hogy az igazságügyi miniszternek le kell mondania” – mondta a Guardian tudósítójának Karácsony Gergely főpolgármester.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Káslert a lelkén száradó sokezer halálba küldött, az utasítására a kórházakból hazaküldött emberek halála ellenére sem sikerült lemondatni.
Ez a liba sem fog lemondani, nincs ezeknek lelkiismerete, csak Fideszes párttagkönyvük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: ne álmodozz vargáról, ha a maradék családi ékszerrel földíszítenéd, -másnapra taszilót csinálna belöled és elhúzná a nótádat..
human
@Gyurka80: Tény, hogy le kellett volna mondania. A másik hibája az volt, hogy Gergényit kitüntette. Pont hogy számon kellett volna kérni az azonosító nélküli rendőri fellépéseket. De ezért lett igazából fidesz 2/3. A 2008-as gazdasági világválság olyan súlyos gazdasági döntéseket követelt meg, amit Gyurcsány már nem mert vállalni ezért Bajnaira bízta a nem népszerű feladatot. Igen, a Ferinek el kellett volna tűnnie a politikából, legalábbis egy időre.
De akárhogy számolom össze Gyurcsány összes bűnét Orbán mindenben túlszárnyalta sokszorosan. Egyedül még a brutális rendőri fellépés nem történt meg. Ebben Gyurcsány vezet még.
Gyurka80
@human: Ennyire naív vagy? Ő utasította gergényit.Rosszul számolsz."A 2008-as gazdasági világválság olyan súlyos gazdasági döntéseket követelt meg" Érdekes pl a szlovákoknál nem volt ekkora, azért mert ők nem qrták el.
FL4K
Orbánnal az élen az összes kormánytag pszichiátriai eset.
Azért ez minimum elgondolkodtató...
human
@Gyurka80: Nem tudom mit lepődsz meg azon, hogy Szlovákiát kevésbé érintette a gazdasági világválság, mint Magyarországot. Szlovákia az Orbán kormány alatt is mindig jobban teljesített, mint mint Magyarország. Valamiért jobb a gazdaságuk. Talán ésszerűbben működtetik.
Gyurka80
@human: Összekeverted a dátumot.A szlovákok 2002-2010 között húztak el a szocik alatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.