A kormány, illetve Karácsony Gergely főpolgármester, miniszterelnök-jelölt is öt-öt kérdés hitelesítését kezdeményezte a Nemzeti Választási Bizottságnál. A testület pénteken dönt a kormány indítványáról, azt pedig egyelőre nem tudni, Karácsony ügyében mikor tárgyalnak. Amúgy ha a bizottság…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy (ál)naiv kérdés?

Magyar: „Vajon mit kezd a Nemzeti Választási Bizottság a kormány és Karácsony Gergely népszavazási kezdeményezéseivel?”

Az ismert nem éppen kormány-hívő hírében álló ügyvéd blogján a fenti címen elmélkedik. Nos a dolog úgy áll, hogy a derék szerző nem csak arra nem ad – nem is próbál – választ, hogy mit fog tenni (mit van pofájuk megtenni) a Orbánia egyik szégyene a NVB, de igazából igazán releváns dolgoz sem sokat arról, hogy kezdhetnek.
A dolgozat egyetlen értelmes (szakmailag korrekt) megállapítása: „ha a bizottság kellőképpen következetes, akár mindkét próbálkozásra – de legalábbis a kérdések zömére – nemet mondhat.”! Belegondolva a továbbiakban igazából ezt okadatolja, felsorolván, miért lehetne az egyes kérdéseket elmeszelni.
Közbevetőleg meg kell jegyezzem, hogy közben a végén megfogalmazott egy olyan állítást, ami arra utal, hogy túlságosan optimistán szemléli a mai matyar rögvalóságot, kifejtvén, hogy: „a választási kampányhoz kapcsoltan lehet közpénzből finanszírozni a Fidesz propagandát”! Az az igazság, hogy ártunk és qurmányunk ebben sem szokott szívbajos lenni, s a kegyenc NVB még csak nem is szokta érteni az erre utaló kérdéseket!
Végezetól engedtessék meg nekem válaszolni a post címében feltett kérdésre: egyértelműen az várható, hogy ELSZABOTÁLJÁK!!! =))
Kiegészítés képpen meg kell jegyezzem, hogy: nem csak az egyértelmű, hogy ezt meg is kezdték, de az indoklás a pofátlansága mértékét be is árazta! Igen az az „érv”, hogy a főváros kérdéseit magánember, még Orbánét a kormány nyújtotta be! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.