Már 30 ezer fölött a halálos áldozatok száma Magyarországon. 

Lassan, de biztosan romlanak a számok: elhunyt két beteg, 82 új fertőzött

Fotó: 123 RF.com 

Újabb 82 koronavírus-fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 811 203-ra nőtt a beazonosított fertőzöttek száma Magyarországon – közölték a kormányzati tájékoztató oldalon.

Elhunyt 2 beteg, így már 30 054-en vesztették életüket a járványban.

A gyógyultak száma jelenleg 772 241, az aktív fertőzöttek száma pedig 8908.

81 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 11-en vannak lélegeztetőgépen.

A beoltottak száma 5 703 883 fő, közülük 5 503 365-en már a második oltását is megkapta, 200 ezren már a harmadik oltást is felvették.

Az oldal térképe szerint eddig Budapesten (145 182) és Pest megyében (112 512) regisztrálták a legtöbb fertőzöttet. Ezt követi Borsod-Abaúj-Zemplén (46 852), Győr-Moson-Sopron (44 590) és Hajdú-Bihar megye (42 705). A fertőzésben legkevésbé érintett megye továbbra is Tolna, 17 814 fertőzöttel.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ESCOBAR
@Pálinkás Pál: Csak koronavírus miatt kb. 4,5 millió halott világszerte!!!

www.worldometers.info/coronavirus/
Pálinkás Pál
olyan félelmetes világjárvány ez ,hogy a föld halálozási adatai tavaly semmivel nem emelkedtek az elmúlt évekhez képest..ti meg itt hullámzotok orrvérzésig, ami lóf@szt se érdekelné, ha békén hagynátok a többit!!!..,
ESCOBAR
@Pálinkás Pál: Csak koronavírus miatt kb. 4,5 millió halott világszerte!!!

www.worldometers.info/coronavirus/
Pálinkás Pál
@ESCOBAR: kuruc.info/r/7/232723/..akkor gyorsan olvasgass...ja úgy mint nálunk, a világon mindenütt beleszámolták a baleseteseket, akik rákban, infarktusban,bármi egyébben meghaltak, ha valaha kimutattak bennük covidot..ezt még a mi cecíliánk,meg a csúti korcs is elismerte...de neked is felajánlom, mutass a magyar elhunytak között 50-et.., aki nem volt aggastyán ,vagy teljesen egészséges volt...és vélhetően valóban a covid vitte el...mellesleg a 4,5 millió nem nagy szám, annál nagyságrendekkel többen halnak meg évente szívproblémák miatt!!! talán utána kéne nézned ,mielőtt okoskodni akarsz!!
ESCOBAR
@Pálinkás Pál: Sajnos nagy szám! Az az "aggastyán" aki a Covid szövődményeiben hunyt el, még élhetet volna, ha csak pár napot, hetet, hónapot, évet... de köztünk lenne! A családjának hiányzik!!! Ráadásul, nem tudhatjuk mi lesz itt 2030-ig! Delta, Szuper, Hyper-variáns... megtöbbszöröződhet ez a szám! Nehogy 4,5 milliárd legyen világszinten!
Pálinkás Pál
@ESCOBAR: a föld lakosainak 0,6 ezreléke.../ állítólagos covid halott /...ez annyira kis szám, hogy statisztikailag nem is szokták figyelembe venni...persze ha a hiszti,pánik fenntartása a cél, egyből " elrettentő " !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.