Dorosz Dávid a Párbeszéd politikusa közösségi oldalára írt bejegyzésben hívta fel arra a figyelmet, hogy szerinte ingyenjeggyel és ingyen utazással mentenék Semjén vadászati kiállítását.

Így mentenék ingyenjegyekkel a milliárdokba kerülő vadászati kiállítást
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Itt a bizonyíték: az ingyenjegy mellé adott ingyen utazással mentenék semjén vadászati kiállítását

- kezdi bejegyzését.

Orosz azt írja, korábban "legalább egymillió" látogatót ígértek, szerinte emiatt érdekes, hogy miért "sunyítanak" az ingyenes lehetőségről a „Fátyol Iskolaprogrammal”. 

A kiállítás honlapján nem szerepel Kovács Zoltán kormánybiztos levelének bejelentése, hogy az iskolások és az őket kísérő tanároknak nemcsak ingyenessé tették a kiállítást, hanem a MÁV-utazást is ingyen van.

- írja, majd hozzátette, hogy a MÁV nem szerepel a rendezvény szponzorai között sem, úgy gondolja így az „ingyenes utazás” biztosan tovább terheli a vadászkiállítás 70 milliárdos költségvetését.

Az iskolai ingyenesség lehetőség híre viszont annak ellenére „lemaradt” a kiállítás honlapjáról, hogy ott több iskolai madárodú-kihelyezés mellett még arról is beszámoltak, hogy az esemény nagykövete lett egy nigériai egyetem adjunktusa. Róla azt is megtudhatjuk a kiállítás honlapjáról, hogy a „délnyugat-nigériai joruba nemzet bölcsőjében – Ilé-Ifèben – regnáló uralkodói ház – Ìta-Òtutù, Ilé-Àdàgbá, Láfogído – leszármazottja.”

Hozzátette:

Vajon miért csak intézményvezetőknek küldenek levelet az ingyenes látogatási és utazási lehetőségről? Miért nem hirdetik a honlapjukon (és a Google szerint máshol sem), hogy az ingyen utazás mellé a FeHoVa PLUSZ és az OMÉK kiállítások rendezvényein is ingyen lehet részt venni? Szégyellik, hogy csak ingyenjeggyel és ingyenutazással tudják feltornázni a látogatószámot? Ha viszont elégedetlenek a látogatószámmal, miért keresnek havi kétmilliót a vadászkiállítás vezetői?

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Biztos sokan megnéznék, ha Tömjén Zsótit kiállítanák kitömve...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fűre lépni szabad
Égetik a közös pénzünket!
Amit nem lopnak el, azt elégetik.
Amit nem lopnak el és nem égetnek el, azt olyan látványberuházásokra költik (ráadásul rossz minőségben - így még drágább !!!), amitől valójában nem fejlődik az ország.

Jövőre - mai árfolyamon számolva - kb. 225 500 forint lesz a minimálbér, míg nálunk talán... ismétlem, talán 200 ezer lesz(de ez csak terv).
Mekkora bukta volt már az euro bevezetése Szlovákiában, mi? (a béna póló feliratod szerint, amelyik ország fiatalabb, mint te, te hülye múltba ragadt szélsőjobbos)
justhpeter
@Qqberci: Erre én is hajlandó lennék fizetni is Egy fűrészporral és húgylével kitömött Tömjén Zsóti világszenzáció lenne és akkora túristaforgalmat generálna, hogy minden költség duplán megtérülne. Már csak azt kellene megszertvezni, hogy az ország összes tévéjén előben mutatott megnyitón mellé tegyék a nemzeti jelleget biztosító 20-án felvonultatott bádog-Szent Istvánt és a helysznen valamennyi "bevett 1ház" megszentelje.
ómió
71-ben volt itt ilyen utoljára. Akkor az efftársak mivel "mentették"? 10 év dutyival az "ellendrukkereknek"?
Clavigo
@ómió: ' 71-ben te még egy gatyában tartózkodtál fateroddal...kis csira.
ómió
@Clavigo: Mit makogsz, nagy csira!? Akkor lopták bolsi eleitek éppen szét az országot! 20 év alatt abszolválták is! Te meg most leugatnád?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.