A szervezők kiküldték a dalok szövegeit az Állatorvostudományi Egyetem gólyáinak, és akadtak közöttük olyanok, amelyek sokakban megbotránkozást keltettek.

A Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook oldal hozta nyilvánosságra a szövegeket, idézzük:

„Csillog a sok kurva szeme mikor minket lát,

Faszunk alatt gőzölögve nyílnak a pinák,

Mert a kurvák visongása minket nem riaszt,

És mi bátran beverjük a faszt, a faszt, A FASZT!”

Van olyan nóta is, amely az állatszex dilemmáját járja körbe:

„Próbáltál már állatszexet,

Pontyot, kutyát, görényt, disznót, menyétet,

Basszál meg egy fehér ludat,

Baszás közben böködi a herédet.”

Itt elolvashatja az összeset:

A dalokkal kapcsolatban a 444.hu megkereste a Hallgatói Önkormányzat elnökét, Ágics Mátyást, aki kijelentette, hogy teljesen elhatárolódnak a dalok szövegétől, nem gondolták soha őket komolyan, csak hagyományból használták ezeket a gólyatáborokban, mivel körülbelül 50 éves dalokról van szó. Az indulókat betiltották, és sem idén, sem máskor a jövőben nem fogják őket használni.

Forrás: 444.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@teuton57: 12 év alatt az újszülött max. 12 éves lehet! A 6 éves általános iskolás meg (aki akkor éppen Magyar Bálint efftársad "tanodáját" járja) 18, azaz "egyetemérett gólya"! Netán az "efftársi matematika szerint" máshogy kell kalkulálni, vagy elég hazudni? És akkor a "tanrendről", a számonkérésnélküliségről még szó se esett! Szóval, akinek a fejében "NAGY probléma" van, azt akkor látod meg, ha a tükör elé állsz!
Aki Én
@ómió: Liberális? Most nem a fideszes a többség, te buta balfasz?
ómió
@Aki Én: De ezeket még Magyar Bálint efftársadék "művelték ki", idiótája! Volt rá 8 évük!
teuton57
@ómió: Valoban NAGY gond van a fejedben, olyannyira, hogy magadat is meghazudtolod! Szoval a golyak most 12 evesek??? Vagy az elmult 12 fideszev alatt "szocializalodtak" (vagyis inkabb nem!) az iskolaban? Arrol pedig mi a velemenyed, hogy eddig "nem gondoltak ra", hogy ezek a mocsoknotak valakit serthetnek? Bizonyara a nagy keresztenyek ezeket enekeltek a templomban is...
ómió
@teuton57: Látom, az értelemmel megint "hadban állsz"! Aki Magyar Bálint efftársad idején 6 évesen kezdte az általánost (erről volt szó), az a "liberális" nihilizmuson szocializálódott és most jutott el a "gólya" létig! Nem olyan bonyolult ez! A mocsoknóták sértő voltára még a szocializálódásuk éveiben kellett volna gondolni, ha az nem lett volna "liberális"! Te, aki templomban tán sosem jártál, így tudod őket oda delirálni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.