A Telex az ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelöltek egy napját kíséri végig új videós sorozatában, a sort Márki-Zay Péterrel nyitották.

Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnökjelölt-jelöltjének egy napját kísérte végig a Telex, amelyről egy videós anyagot is forgattak. 

Kőszeg Ferenc és Jeszenszky Géza is aláírt Márki-Zay Péternek – videó

Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

A hódmezővásárhelyi független, jobboldali polgármester a videóban beszélt arról, hogy tudja, nem ő a legesélyesebb jelölt, ám a Google-keresésekben Dobrev Klára alatta található. Arról is beszélt, hogy számára a korrupció felszámolása és az elszámoltathatóság a legnagyobb cél, ezért küzd, viszont vannak fenntartásai az ellenzéki koalícióval kapcsolatban.

A videóban megszólaló szimpatizánsok leginkább azt emelték ki Márki-Zay Péternél, hogy nem a politikai megosztottságot akarja fenntartani, vagy növelni, hanem ennek felszámolására törekszik, és azoknak a jobboldaliaknak, akik nem értenek egyet a Fidesszel, Márki-Zay tűnik a legjobb választásnak. 

A felvételen 07:00-tól látható Kőszeg Ferenc, a szocializmus ideje alatt működő ellenzékiek egyik ikonikus alakja is, aki a támogató aláírás után annyit mondott a Ferenciek terén összegyűlt kisebb tömegnek, hogy ő azért támogatja Márki-Zayt, mert 

mélységesen egyetértek a programjával, amelynek a lényege az, hogy nem jobboldaliság-baloldaliság, vallásosság-nem vallásosság, hanem meg kell szüntetni a tolvajlást és a hazugságot. 

A Ferenciek terén megjelent Jeszenszky Géza is – aki az Antall-kormány külügyminisztere volt, később Washingtonban és Oslóban volt nagykövet –, ő is támogatta Márki-Zayt. A felvétel azon a napon készült, mikora Fidesz beindította a Stop Gyurcsány, Stop Karácsony-aláírásgyűjtését is, így a helyszínen feltűnt a kormányoldali Pesti TV-ből ismerős DJ Jeszy (Jeszenszky Zsolt) is, aki Jeszenszky Géza fia – és aki a fideszes stábhoz köszönt oda.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs vezetője is a helyszínen volt, ő a Telexnek azt mondta, Márki-Zay Péter azért nem fog nyerni, mert Gyurcsány embere. Márki-Zay erre úgy felelt a felvétel szerint, hogy sem ő, sem Karácsony Gergely nem Gyurcsány Ferenc embere. Azt már a Telexnek fejtette ki a jelölt, hogy azért is visszás ezzel támadni, mert a Fidesznek 11 éve volt, hogy az egykori miniszterelnök Gyurcsány körüli állítólagos visszaéléseket feltárja – erre pedig nincs válasza a kormánypártnak.

Forrás: telex.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
Aki jelenleg polgármesteri székben ül, és miniszterelnök jelölt az nem fogja feladni jelenlegi pozícióját, ami 2024-ig biztos! Úgyhogy ez csak egy színjáték! Próbálják a kormánypárt figyelmét megosztani! Pl.: Karácsony Gergelynek, Márki-Zay Péternek ez a pozíció + jövedelem így is ajándék!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Bástya Béla Elvtárs: Tök egyszerű. Ő bemutatja a városnak ki mellé áll be, mint polgármester jelölt. A város meg rá fog szavazni. Jelenleg 10 körzetből 9-et az ellenzék nyert a városban. Nem hinném, hogy ez a trend fordulna.
ómió
@balos: Most meg a saját mentális állapotodat hazudnád másra, idiótája!? Hazudozás nélkül nem bolsi a bolsi?
Bástya Béla Elvtárs
@human: Hányan utaznak haza külföldről ehhez angol, német vendégmunkások??? 90 ezren?!
human
@Bástya Béla Elvtárs: Milyen összefüggésben jön most ide a vendégmunkás?
human
@Bástya Béla Elvtárs: Persze. Meg az univerzum széléről érkezett gyíkemberek. Haggyál már a kitalációkkal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.