Van közöttünk egy igaz ember Iványi Gábor. Nagyon kevesen vannak, ha egyáltalán. Arról ismerszenek meg, hogy nem keresik a rivaldafényt, nem ők vannak a címlapokon. Ők csak teszik a dolgukat, hol így, hol úgy, de megkerülhetetlen módon.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Van nekünk egy "Azbej Tristan nevű kiválóságunk, aki az Üldözött Keresztények Megsegítéséért Felelős Helyettes Államtitkárság vezetője, s aki számára bizonyára nem mellékesen, hisz erről többször is beszámolt – örmény származású. Tehát vallását tekintve keresztény, nemzetiségét tekintve örmény, s foglalkozását tekintve keresztényvédő".
Hol van olyankor amikor itthon üldöznek keresztényeket, mert bírálni merészelik Orbánt? Hol van olyankor ez a jó keresztény és magyar, amikor Orbán barátai pl Azerbajdzsánban a keresztények maradékát igyekszenek az ősi kultúrájukkal együtt kiirtani? Hol van olyankor amikor a nagy példakép Erdogán nemcsak a keresztényeket, de az őt bíráló saját felekezet-beli embereket irtja, a kínai kemény komcsi elvbarátait már ne is említsem?
Málna
Csak óvatosan a jelzőkkel. Nehogy csalódás legyen belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.