Ha a Kúria – illetve leginkább Orbán Viktor – is úgy akarja, a jövő évi parlamenti választás előtt biztosan lesz 12 milliárdból egy ostoba népszavazás a kormány „pedofilellenes” kérdéseiről. A Karácsony Gergely kezdeményezte ügyekből kettőt a választási bizottság hétfőn átengedett ugyan, de a törvényes határidők alapján a miniszterelnökjelölt-jelölt kérdéseit jövő április előtt szinte bizonyosan nem lehet referendumra bocsátani.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Yoda69: Egy a bibi, ezzel megdőlt a "vétó jelentősége"- okafogyott. Igy aztán Isten malmai őrölhetnek tovább- készülhet a stadion, és a népszavazás eredményéig orbán véglegesitheti a Fudan projektet, ha úgy tartja úri kedve.
Yoda69
@kereső: Azt felulirja a nepszavazas eredmenye. a ugy dont a nep nem kell fudan, akkor a projekt megy a kukaba, sajnos a rakoltott penzzel egyutt. De szerintem a kinaiak se nagyon akarjak, ugyhogy sok penz nem fog lefolyni a Dunan, ebbol a projektbol.
kereső
@Yoda69: Mivel nem a kinaiak pénze bánja-nekik teljesen mindegy, hogy a hitelük mire forditódik.
jesz
lesz ez is, az is...

Tegnap mondta a tévében egy megmondó, hogy Budapest mellett is lehet a világszínvonalú atlétikai stadiont építeni..mégpedig azért, mert marhanagy égés lenne, ha alkalmas stadion hiánya elállnánk a rendezéstől..
A franciák jelezték, hogy ők szívesen megtartják az atlétikai világbajnokságot...(is)

Azért itt a nagy baszakodás közben jó lenne tudni, hogy kinek az érdeke az erősebb..mert már nincs annyi idő, hogy a kormány megvárja, mit is enged meg a Főváros..
..a franciák mindeközben piszkosul dörzsölik a tenyerük...
RonaGyuri
na ez az érdekes: véletlenül az eredeti posttz akartam betenni a cenzor nem engedte!!! =))
lusta
@kereső: Itt van a kiskutya jó mélyre elásva. Ha elkezdi kikaparni magát kiderülhet, hogy a projekt valóban kuka, de a hitelt a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk felvette és elköltötte. Lehet szépen visszafizetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.