Egy terelés akasztotta meg a forgalmat a főváros irányába, 45-50 perccel hosszabb menetidővel kell számolni, vagy inkább kerülni kell a 3-as főút felé. A 10-es, 11-es, 31-es és 51-es főutakon is nagy a forgalom Budapest felé.

Az Útinform szerdán reggel 6:41-kor kiadott összefoglalója szerint a következő a helyzet a közutakon:

- Torlódnak a járművek az M3-as autópálya Budapest felé tartó oldalán Gödöllő térségében a 31-es és 28-as km között kiépített terelésnél, ahol a belső sávot lezárták. Közel 10 km-es a kocsisor. 45-50 perc a plusz menetidő. Aki teheti legkésőbb a 39-es jelű Bagi csomópontnál hajtson le a pályáról a 3-as főútra.

Közel tíz kilométeres a torlódás az M3-as autópályán Gödöllő térségében

Fotó: Illusztráció/police.hu

- A reggeli erős forgalomban lassabb haladásra kell készülni, a 10-es főúton Pilisvörösvártól Óbuda irányába, a 11-es főúton Tahitótfalu és Szentendre között, a 31-es főúton Mende és Maglód térségében, valamint az 51-es főúton Dunaharasztinál az M0-s környezetében is araszolásra kell számítani.

- Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a komáromi szakaszon a 85-ös és a 90-es km között burkolatújítás kezdődött. A forgalom a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. A főváros irányába külső és a leálló sáv járható. A munka várhatóan két hétig tart.

Forrás: utinform.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.