A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara megtámadta Karácsony Gergely egyik népszavazási kérdését, és több kamarai vezető állítja, hogy nem volt erről egyeztetés, a kamara hivatalos kommunikációja pedig arra sem válaszol, hogy ki vagy kik döntöttek a kérdés megtámadásáról – tudta meg a hvg.hu. Csakhogy úgy tűnik, senki nem akar hivatalos úton is panaszt tenni.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy izzig-vérig orbániai történet

aminek szinte minden mozzanata jellemző a mai matyar rögvalóságra

Besokkaltak a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara potentátjai, mikor tudomást szereztek – egyébként ez is jellemző a sajtóból -, hogy helyettük és a nevükben az MKIK vezetője megtámadta Karácsony Gergely egyik népszavazási kérdését.
Mint kiderült – jellemző az is, hogy nevüket vállalni nem merő potentátok beszámolója szerint - Parragh NER-társnak ez kedvenc szokása.
Na és persze az is jellemző, hogy bár „’Általános döbbenet’ fogadta a népszavazási kezdeményezés megtámadását”
senki sem mer hivatalos úton is panaszt tenni,
sőt tanácstalanul lézengenek: „Nem tudunk mit csinálni, Parragh László megválasztott elnök”!
S a hab/cserkó a tortán: arra a kérdésre, hogy „pontosan ki volt az, aki a kamara nevében döntött a népszavazási kérdés megtámadásáról? Parragh László személyesen, vagy az elnökség, netán a kamarának valamely más testülete?” és hogy „pontosan mire hivatkozva támadta meg a kamara a kérdést?” durva elutasítás volt a válasz! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.