A HVG számolt be arról, hogy a parlament őszi ülésszakának első napján Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője azt állította, hogy a Jobbik egy „gyilkos pedofilt” indított az önkormányzati választásokon.

Kocsis Máté "pedofil gyilkosnak" nevezett egy volt Jobbikost – de nem gyanúsítják gyilkossággal
Kép: Facebook/Kocsis Máté

A Fidesz frakcióvezetője Horváth Lászlóra gondolhatott, aki Gyulán indult jobbikos képviselő-jelöltként 2019-ben, az önkormányzati választásokon. 

A rendőrség augusztusban közölte, hogy pornográf felvétel készítése és más bűncselekmények miatt indítottak eljárást ellene.

Kocsis a „pedofil gyilkos” vádat talán arra alapozta, hogy sajtóhírek szerint a férfi elfogása után a rendőrség DNS-mintát vett tőle és megnyitották a 23 éve eltűnt és meggyilkolt gyulai kislány, Szathmáry Nikolett már lezárt aktáját.

Arról azonban nem szóltak azóta hírek, hogy a férfi DNS-e bármivel egyezést mutatott volna, vagy Horváth esetleg vallomást tett-e az ügyben, hogy az ügyben meggyanúsították-e, arról pedig ezekből kifolyólag végképp nincs szó, hogy bírósági ítélet szólna Horváth bűnösségéről.

Márpedig ez esetben Kocsis nem nevezheti gyilkosnak a volt jobbikost.

A lap, megkereste a rendőrséget is, akiktől azt a választ kapták, hogy Szathmáry Nikolett meggyilkolásának nincs gyanúsítottja, de más egyebet nem árultak el a nyomozás állásáról.

Forrás: HVG 
Címlapkép: Facebook/Kocsis Máté

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
politikustól mit lehet elvárni? Na máté anyaszomorító addig amig a biróság nem mondja ki??? addig az ártatlanság vélelme ha érted van annyi eszed mint egy 5 gramos madárnak vagy egy 6 évig élő hangyának leléphetnél már elsokalltál párszor kár, rád a közpénzt menj kubikusnak.
tudode
Milyen találó:
.
---- Jakab Péter: az igazi politikai prostik ott ülnek a Fideszben
168.hu/itthon/jakab-peter-demeter-marta-ripost-politikai-prostitualt-211300
-----------------------------------
.
Arról nem is szólva, hogy a közbeszéd leképezi a párttitkár szekértolóit!
ómió
"Szerényen beérték" a pedofíliával?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.