Drávaszerdahely polgármestere, Alpár György, akit csak „mulatós polgármesterként” szokás emlegetni – mióta piacra került mulatós lemeze –, az előválasztáson is megmérettette magát Baranya 4-es számú választókerületében – írja a 444.hu.

Kiakadt a "mulatós" polgármester: "Ebben semmi demokratikus és semmi tiszta dolog nincs! " – csalást sejtet veresége hátterében

Fotó: Facebook/ Alpár György

Közösségi oldalára írt bejegyzésben csütörtökön azt írta:

18.15.- kor még míndíg nincs eredmény a Baranya04 körzetben! Azt kell gondoljam, hogy ebben semmi demokratikus és semmi tiszta dolog nincs! Kövezzetek meg de azt gondolom, innentől kezdve nem gondolm hitelesnek az előválsztást, főleg a számolás végeredményét!

Gyanújának pár órával később is hangot adott:

...még mindíg nem sikerült megszámolni, hogy a Dk nyert! Ha pedig nem akkor, igen! Gondolom, nagy a baj, hisz itt nem egyértelmű, hogy Klárikát és vele együtt a Dk képviselőjét akarják!

A DK-s jelölt végül valóban nyert:

Szarkándi Lajosné 1392 szavazattal, 37,6 százalékkal végzett az élen, alig megelőzve az MSZP-s Koltai Pétert, aki 1285 voksot, azaz 34,7 százalékot kapott. Alpár György 1021 szavazatig jutott, ami 27 százaléknak felel meg.

Forrás: 444.hu
Címlapkép: Facebook/ Alpár György

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Bizony! Szemkilövetés nélkül "oda az efftársi demokrácia"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.