Öt óra után érkeztek az első adatok 5 választókerület eredményeiről, majd sorra jöttek az újabb eredmények a számlálásról.

Eddig 20 választókerületből 19-et nyert meg Dobrev Klára
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Hivatalosan 20 választókerületnél járunk, bőven van még, valóban nem megy gyorsan a szavazatok számlálása – írja a 444.hu.

A legutóbbi 5 választókerület között volt az első olyan, amit nem Dobrev Klára nyert. 

Szabolcs 5-ös választókerületben Jakab Péter támogatása volt a legnagyobb, a szavazatok 47,55 százalékát kapta.

Dobrev lett itt a második 27,56-tal. Jakab Kalocsán (Bács-Kiskun 3.) is jobban szerepelt az eddigi eredményeinél, ott második lett.

Karácsony Gergely Kalocsán csak 4. lett, ahogyan a Fejér megye 2-es választókerületében is.

Az 5 újabb választókerület némileg módosította az összeredményt, de a sorrend nem változott.

Dobrev vezet, Karácsony a második, Márki-Zay a harmadik, Jakab a 4., Fekete-Győr az ötödik.

Forrás: 444.hu
Címlapkép: MTI/Mohai Balázs

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@division: A pénzt már rég elköltötték Viktátorék - kiszervezték TAO és alapítványok formájában, túlárazott kiemelt beruházásokkal.
A lyukakat pedig kínai és orosz hitelekből foltozzák.

Igen, bárki is lesz Orbán után, kimondja majd az igazságot: nincs pénz, mert ellopta a Fidesz! De visszaszerezzük..pl a TAO megszüntetésével.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Horizont: @kereső: Lehet túltoltam, hiszen nejem is vezető óvónő, de azért mégsem egy ország sorsa van a kezében. Isten ments, hogy a munkája mellett a konyhában tartsam, sokszor kaját is úgy hozatok, kertészeket hívok, van hogy én hajigálom be (nem szó szerint) a tányérokat a mosogatógépbe, stb. Igazából nem értettetek meg mit akartam kihozni ebből, túl sok üzletet, sőt céget láttam már tönkremenni női vezetés által. A nők másabbak, nem tudnak olyan racionálisan gondolkozni nehéz helyzetekben a legtöbbször mint a férfiak, sokszor érzelmi alapon döntenek, ami egy üzlet során nem feltétlenül célravezető. Mondjuk nejemnek is ez a baja, mindenkit megsajnál, én viszont szemrebbenés nélkül kirúgom azt az ember akit ki kell, és hosszabb távon megmutatkozik hogy ez volt a helyes.
kereső
@division: Na most akkor, légy szives kövesd végig Dobrev Klára előválasztási kampányát- és azután légy szives nyilatkozni- előitélet mentesen. Úgy néz ki, mint aki megijed a saját árnyékától?, és mi a véleményed a gondolkodásáról? De mindezt csak akkor, ha végig rágtad magad a felszólalásain.
division
@Horizont: Akár igazad is lehet, ráadásul Gyurcsány, Bajnai, stb. is mind férfiak voltak, aztán tudjuk hova vezetett az ámokfutásuk. Nekem akkor is az a gondom, hogy Dobrev Gyurcsány felesége, és ez nem biztos, hogy jó. Mondott nem egy olyat amire még Karácsony is azt mondta nem megvalósítható. Gyurcsány is szeretett nagyokat mondani. Bocsi, de nem tudom elképzelni semmiképpen egy ország élén.
division
@Horizont: Végül is...Tudja mit vállal, ha netalán nyer.
namihami
Bevallom, hogy nálunk a család nőnemű tagja a parancsnok. És azt is el kell ismernem, hogy ezt a felállást soha nem volt okom se bánni, se megbánni. És remélem, hogy ez ezentúl is így marad.
Visszatérve: Hiszem és meggyőződésem, hogy egy biztos és határozott női kéz az ország jelenlegi állapotában fontosabb, mint egy gyenge, de férfikéz. És, sajnos vagy sem, de a potenciális jelöltek között egyetlen egy sincs, aki ezt képes lenne teljesíteni. A Jakabot érezném (ha nem is közelről), de némileg hasonló mentalitásunak. Ha sikerülne a Füstöst elzavarni, akkor (hiszem) remek belügyminiszter lehetne belőle. És lenne mersze és ereje letörni a rendőrségen, ügyészségen és hasonló erőszakszervezeteken belül hátrahagyott orbánistákat. Mert, hogy fog maradni (és nem is kevés), az zicher.
A többi jelöltben még a lepkefing méretű erőt se lennék képes meglátni. Az pedig, hogy különösen a hátramozdítás jeleiben, a Márky-Zay bomlasztása (Dobrevezés/Gyurcsányozás és kommunistázás) végképp röhej, hogy éppen most csinálja. Mintha egy orbáni akna lenne, a tevékenysége alapján.
division
@namihami: Jelenleg egy nagyon is erős kezű és határozott ember vezeti az országot, aki tudja mit akar és nem hülye, nagyon nem. Az már egy más lapra tartozik, hogy a politikája kinek pozitív, kinek negatív.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.