Nem tudom, ki hogy van vele, de az talán idehaza a legnagyobb baj, hogy nincs igazi választási lehetőség. Itt csak két rossz közül lehet választani. Mert tegyük a szívünkre a kezünket, szeretnénk mi Orbán Viktort miniszterelnöknek?

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoltika
az véletlen, hogy mindig Te szólsz hozzá elsőként a saját cikkedhez?
Zsoltika
@slanger: nem túl etikus formája a címlapra kerülésnek...
nyirtass
Szeretném már megkérdezni, hogy miért nincs harmadik erő? Igen is van. Úgy hívják, hogy Jobbik Magyarországért Mozgalom. Soha egyetlen pártnak sem voltam tagja mert nézeteikkel, hitükkel nemtudtam azonosulni. Erről a pártról el tudom mondani, hogy teljesen reális, életszerü, olyan eszmékkel és megvalósítási programmokkal amit minden jószándékú, értelmes, és tisztességes ember magáénak vallhat. Van gazdasági, nemzetépítő, pokitikai programja. Erkölcsi programjában kihangsúlyozott szerep jut mindenféle bűnözés és korrupció felszámolására ahhoz, hogy hatékonyan lehessen nemzetet építeni.
Ezek után kérdezem, hogy miért csak a két rossz és mégrosszabb erővel kéne számolnunk?,
De úgy is feltehetném a kérdést, hogy szerinted milyen lenne az az IDEÁLIS, SZÍVED SZERINT párt Magyar országon, amelyikre szivesen rábíznád az ország vezetését?.
Érdekes dolognak tartom, hogy azt hajtogatjuk, hogy nincs választási lehetőség,/a rosszat ismerjük,hogy milyen/ de azt nem fogalmazzuk meg,hogy mit tartanánk "jónak". Én inkább az után érdeklődnék, hogy az állampolgáraink, akik a "jelenlegieket rossznak tartják", milyent tartanának jónak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.