Pion Istvánnal együtt két másik kollega is távozik a laptól.

Pion István, aki korábban szerkesztőként dolgozott ott, majd egy éve lett az ingyenes fővárosi napilap főszerkesztője, a 24.hu-nak a távozásáról csak annyit mondott: „Nagyon szép másfél évet töltöttem a Pesti Hírlapnál, de a végéről nem szeretnék beszélni.” – írja a HVG.hu.

A Pesti Hírlap főszerkesztője szakmailag vállalhatatlannak találta a történteket, felmondott

Fotó: Facebook

A leköszönő főszerkesztő szakmailag vállalhatatlannak nevezte a múlthéten megjelent címlapokat, kiemelte, hogy egyik sem az ő ötlete volt és nem is támogatta azokat. 

A Metropolhoz hasonlóan Budapesten hétköznap délutánonként ingyenesen osztogatott napilap múlt héten lényegében nyíltan kampányolt Dobrev Klára mellett. Milkovics Pál napilapja hétfőn és szerdán is Márki-Zay Péternek tulajdonított idézetekkel indított címlapon („A gyermeket semmilyen külsérelmi nyom nem érheti, nem lehet a fején ütni, nem maradhat nyoma, csak nyitott kézfejjel, satöbbi, (…) én azt gondolom, ez a helyes út”; „Elfogadhatatlan számomra a válás és az abortusz”), kedden pedig Dobrevet tette a nyitóoldalra („Szívvel, lélekkel kormányozna”), alá jött Márki-Zay képe „Hazaárulózott, bocsánatot kért” címmel. Ráadásul a Pesti Hírlap mindkét Márki-Zay idézete erősen ferdített a valóságon.

A Pesti Hírlap szlogenje eddig a "politikailag független, méltányos és kritikus volt",  de úgy tűnik, ennek a korszaknak immáron vége. 

Forrás: HVG.hu 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
márki zayt ezért találták ki...szétverni az ellenzéket, sikerült..
Néro
Menjetek a Prosti Srácokhoz vagy bármelyik másik kesma trágydombra az biztos vállalható.
Sok Sikert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.