Egy olvasó tömeges megbetegedésekről beszélt a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-nél.

Megtiltották a home office-t a nemzeti vagyonkezelőnél, miközben egyre több a megbetegedés

Fotó: pixabay.com

„Miközben a kormány azt hajtogatja, hogy »oltás alapú védekezés történik«, az államigazgatás számos területén a hivatalokban sorra fertőződnek meg az emberek, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.- él belső utasításokkal próbálják megoldani a helyzetet”

– írja a 444.hu egyik olvasója, hozzátéve, hogy tavaly a járvány miatt az MNV Zrt.-nél dolgozók többsége otthonról végezte a munkáját, vagyis működhetne ez a megoldás is, mert most „tömegével betegszenek meg az emberek több igazgatóságon is”, de

„központi utasítás szerint nem rendelhető el home office”.

Az MNV belső utasításairól olvasónk által küldött screenshot szerint az MNV-nél a járvány terjedése miatt október 14. óta ellenőrzik minden, a székházba belépő ember testhőmérsékletét. Ha valakinél 37,5 celsius foknál magasabb értéket mérnek, „az érintett személy nem léphet be az épületbe, otthonába vissza kell térnie és fel kell vennie a kapcsolatot háziorvosával”. Emellett arra kérnek mindenkit, hogy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket,azokat pedig, „akinek akár csak enyhe felsőlégúti panaszai vannak”, arra kérik, hogy „a közösségi terekben, tárgyalókban, közös irodákban szíveskedjenek folyamatosan maszkot viselni”.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.