Nem értem, hogy miért kell várni a koronavírus elleni oltási kampánnyal november végéig? Miért nem tegnaptól vagy mától oltunk – idézi Zacher Gábor toxikológus szavait a portfolio.hu.

Zacher Gábor: A negyedik hullám ekkor tetőzhet Magyarországon
Fotó: Youtube

Zacher szerint

 a védettsége az ekkor oltottaknak ugyanis karácsonyra lehet megfelelő, jelen várakozás szerint viszont december elejére tetőzhet a járványhullám, amíg sok áldozata lehet a 4. hullámnak. 

A hatvani kórház sürgősségi osztályának orvosa emlékeztetett: tavaly ilyenkor majdnem pontosan ennyi áldozata volt idehaza a koronavírus-járványnak, mint most, a felfutó 4. hullámban. Magyarország túlságosan elöl van az 1 millió főre vetített koronavírus áldozatok számában.

Zacher Gábor újdonságként említette, hogy nemcsak a 20-as, 30-as éveikben járók közül kerülnek be egyre többen a kórházba, hanem a járvány 4. hullámában egyre több az olyan gyermekbeteg is, aki ellátásra szorul. Ez a korábbi 3. hullám esetében csak elvétve volt megfigyelhető, de most jóval gyakoribb.

Forrás: potfolio.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fergeteg
Megmondható komcsi agysebész vagy proktológus.
jesz
nem mindegy, hogy mikor tetőzik a negyedik hullám? Mikor adják a negyedik oltást? Majd a negyedik hullám tetőzése után? Aki túlélte-túlélte, aki nem...hát az nem.

Erre a hülye jóslásra szükség van? Tenni kellene inkább valamit, nem rémísztgetni
verőce21
Ehhez kapcsolódik, ha OV győzni akar jövőre ismét, akkor meg kell hallja azoknak a szavazóinak hangját, akik nem értenek egyet az oltás erőltetésével.
csipetke
Csak a címre.- Zacher vajon látott már ettől a kormánytól logikus intézkedést?Itt nem a szakemberek kezelik a járványügyet,hanem a semmiresejó kormány. Minden normális országban a szakemberek javaslata alapján dönti el a kormány a lépéseket,nálunk orbán. Na ezért volt a több mint 30 ezer halott pl.Itt ki lett nevezve két alkalmatlan idős ember,(hogy mégis neve legyen a gyereknek),de orbán dönti el,hogy mi legyen.Röhej,ami itt folyik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.