A tomboló negyedik hullám miatt szerdán újra kellett volna nyitni a kiskunhalasi mobil kórházat, ám az eszközök jelentős része eltűnt, a lélegeztetőgépeket pedig más intézményekbe szállították. Káosz a köbön, a megoldás kérdéses. Anno Gulyás Gergely hazugságminiszter jelentette be, hogy május 31-től bezár a kiskunhalasi mobil járványkórház, ahol csak koronavírus-fertőzött betegeket ápoltak. Ez egy olyan tartaléka az egészségügyi rendszernek, ami azonnal bevethető – mondta akkor. Hatalmasat tévedett. A káoszkormány nem gondoskodott róla, hogy a járványkórház készen várja a bevetés pillanatát. A negyedik hullámban először szerdán lépte át a 8 ezret az új fertőzöttek száma, legutóbb április elején regisztráltak ennél több új covidos beteget. Információink szerint pont ezen a napon, azaz november 10-én tervezték újranyitni a mobil kórházat, de ezt végül el kellett halasztani. Mint korábban beszámoltunk róla, a járványkórház 5 milliárdunkba került, az építkezéssel Mészáros Lőrinc és...

Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
A Kiskunhalasi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet területén felépült mobil konténerkórház simán ki lett fosztva. Szerintem nem az elítéltek, sem a smasszerrok voltak a tettesek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@csak úgy...: Valami maradjon nekünk is! :))
Én nem tudom, milyen az a halasi börtön, de , lehet, hogy ott kéne szállást adni a kormánynak.
csak úgy....
@Nyírfa: kiásnák magukat mint a mondta kristóf,ezeknek valami vastagon betonozott való! :)
Nyírfa
@csak úgy...: Egy masszív várbörtön, kilátással a tengerre?
csak úgy....
@Nyírfa: benne vagyok! akkor legyen az alcatraz! bieden bátyó óccson kiadná,trampli haver látogathatná..
Nyírfa
@csak úgy...: Megbeszéltük! Akcióra fel! :)
Lehetne a diktátorok gyűjtőhelye. Kapnak egy csomag kártyát, cinkelt lapokkal, ellesznek mint a befőtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.