Kedves Tibor, számos kérdésben egy világ választ el minket egymástól, mégis – nagyon helyesen – megannyi, a magyar érdekek szempontjából fontos ügyben együtt tudtunk működni korábban, az európai színtéren. Ebből adódóan sokkal jobb véleménnyel vagyok rólad, mintsem, hogy szó nélkül hagyjam legutóbbi közéleti szereplésed. Azt írtad, hogy kötelességed volt az állampolgárok kritikáját továbbítani az ügyben. Nos, ha ezt őszintén írtad Tibor, akkor egyszerű magyar állampolgárként én is hozzád fordulok, hogy bizonyos ügyekben kérlek ugyanígy vesd latba a befolyásod, legyél a közvetítője, legyél a számonkérője, a szónoka annak, ami a magyar polgárokat bántja. Kérlek, hogy tedd szóvá a Fidesz-mozi vezetői felé – akár ugyanilyen nyílt levélben –, hogy ne titkolják tovább a közérdekű adatokat például a Covid-betegek oltottságával kapcsolatban, hogy ne gátolják tovább a valódi tényfeltárást a Pegasus-botrány ügyében, vagy, hogy ne folytassanak tovább hazug tartalmú kampányokat az Európai Unió...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Navracsics Tibor – aki uniós biztos is volt, és nem is ugyanannyi idő alatt végezte el az egyetemet, mint Deutsch, pláne nem úgy, mint Kósa – az egységsugarú internetes troll érvkészletével felszerelkezve büszkén beszél lényegében arról, hogy mivel még van nem kézivezérelt kormánypropagandában utazó felület (hogy hányat taposott el a NER, arról elfelejtett megemlékezni a nagytudású, emberarcú kultúrember), ahol lehet panaszkodni reggeltől estig, ez cáfolhatatlan bizonyítéka annak, hogy szabad a magyar média, még annál is lesújtóbb, mint a Fidesz esetleges néppárti visszatéréséről előadott lázas víziója. Amelynek köze nincs a Fidesz nehézsúlyú fröcsögöinek Néppártot gyalázó álláspontjához. A Népszabadságtól a Klubrádióig, a pártközpontból vezérelt, politikai parancsokat teljesítő közmédiától a közel 500, sajtónak csúfolt orgánumot tömörítő, kőkemény adófizetői pénzekből fenntartott KESMA nevű egyenpropagandagyárig, vagy a különböző kormányzati eseményekről féknyúzozva elhajtott, vagy oda be sem engedett, ellenben a párttévében főműsoridőben kigúnyolt független újságírókig hosszú a sor, amely Navracsics Tibor figyelmét elkerülte a magyar médiahelyzet kapcsán. Ha ez az a látványos átalakulás, amivel még mindig szocializmust és kommunizmust kiáltva legitimálni lehet azt a bosszúszomjas, gátlástalan pusztítást, amivel egy komplett lejárató- és álhírgépezetet hoztak létre a magyar nyilvánosság, a magyar vitakultúra elcsökevényesítésére, és ez Navracsics szerint helyes, indokolt és üdvözlendő.
Ha Kósa vagy Deutsch adja elő ugyanezt, abban semmi kirívó nincs. Navracsics azonban annak ellenére meg tud lepni, hogy már nem először bizonyítja, hogy a szellemi képességek mit sem érnek, ha takonyból van a gerinc. Nekik már nem fáj, mert ami nincs (erkölcsi integritás), az nem tud fájni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.