A Budapest-Cegléd vasútvonalon megnő a menetidő a baleset következtében.

A Mávinform szerda reggel 5:27-kor közölte a Facebook-oldalán, hogy egy szerelvényvonat városligeti elágazásnál elgázolt egy embert, emiatt a vonatok csak az egyik vágányon tudnak közlekedni.

Gázolt a vonat a városligeti elágazásnál, több vonatot Kőbánya-Kispestig visszavágtak

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A Budapest-Cegléd vasútvonalon a baleset miatt megnő a menetidő.

A Mávinform közlése szerint több vonat rövidítve közlekedik, vagy módosul a megállási rendje:

- A baleset miatt az S50-es monori vonatok – a két kora reggeli kivételével – Kőbánya-Kispestig közlekedek és onnan is indulnak.

- A Szolnokról a Nyugati pályaudvarra 3:40-kor elindult 2629-es számú S50-es vonat Kőbánya-Kispestig közlekedik, a Nyugati pályaudvarról Monorra 5:38-kor induló 2730-as számú S50-es vonat már Kőbánya-Kispestről indul.

- A Ceglédről a Nyugati pályaudvarra 4:48-kor elindult 2839-es számú Z50-es vonat Monortól minden állomáson megáll, csak Kőbánya-Kispestig közlekedik.

- A Nyugati pályaudvarról Monorra 6:08-kor induló 2740-es számú S50-es vonat Kőbánya-Kispestről indul.

- A szolnoki S50-es vonatok és a zónázó Z50-es vonat teljes útvonalon közlekednek.

- Az S21-es vonatok csak Kőbánya-Kispest és Lajosmizse között közlekednek mindkét irányban. Kőbánya-Kispestről óra 33-kor indulnak a vonatok, csatlakozásra nem várnak.

- A debreceni, nyíregyházi sebesvonatok a Nyugati pályaudvarról indulnak és oda is érkeznek.

- A debreceni, nyíregyházi, záhonyi és szegedi InterCity-k a teljes útvonalon közlekednek, megállnak Kőbánya alsón. A Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között felármentesen vehetők igénybe.

A Mávinform felhívta a figyelmet, hogy Kőbánya-Kispest és a Nyugati pályaudvar között érdemes a BKK járataival utazni. A vasúti jegyeket és bérleteket az M3-as metrón Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér, valamint az M3-as metrópótlón a Nagyvárad tér és a Nyugati pályaudvar között elfogadják utazásra.

Forrás: facebook.com/Mávinform

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.