Nyilatkozott a vád szerint terrortámadásokat tervező V. Kende ügyvédje.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Az is egy kabaré, ami a Várban történik. Több a rendőr, mint a kőműves, egy centi betont nem lehet kiönteni úgy, hogy ne ellenőrizné valaki. Én elhiszem, hogy retteg az Orbán nevű. Nem véletlen az sem, hogy nem ad interjút, nem jelenik meg nyilvánosan, mindenhol testőrök veszik körül, ellenőrzött közönség előtt mer megszólalni. Azt is elhiszem, hogy a TEK-nek meg igazolnia kell valahogy a létjogosultságát, hiszen nem kevés pénzünkbe kerül a szervezet fenntartása. De azt jó lenne tudatosítani mindenki fejében, hogy az Orbán nevű nem az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Az égvilágon semmi nem indokolja az ilyen fokú védelmet, kizárólag csak a jól fejlett paranoia. A saját démonaitól senkit sem tud megvédeni sem a betonbunker, sem a TEK. Becsületesen kellene élni, akkor nem kellene rettegni, hogy kiderülnek a disznóságok. Nem túl bonyolult ez."
A saját démonaitól senkit sem tud megvédeni sem a betonbunker, sem a TEK.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/01/1tek.png ( határozat )
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/01/2tek.png ( Indokolás )
Az Orbán-kormány ( értsd maffiaállam) a vészhelyzetre hivatkozva megfosztotta a polgárokat az alkotmányos alapjogaiktól, eltörölte a gyülekezési jogot, és betiltotta a népszavazást. A felhatalmazási törvény célja, hogy közjogilag szentesítse, és fenntartsa Orbán önkényuralmát. Orbán nem a vírust írtja ki, hanem a magyar szabadságot!
Eladott Ország
ma, 10:06 ♦ bocs. link 'kattintásra' pótolva. "A saját démonaitól senkit sem tud megvédeni sem a betonbunker, sem a TEK."
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/01/1tek.png ( határozat)
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/01/2tek.png ( Indokolás)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.