A felesége elmondta: Norbi közel háromnegyed órán át feküdt a házuk előtt, mire észrevették a bajt.

Megdöbbentő részletet árult el Rubint Réka Schobert Norbi sztrókjáról Fotó: LifeTV/Frizbi

Schobert Norbi még a nyáron, reggeli futásából hazaérve, a házuk előtt esett össze, miután sztrókot kapott. Az állapota egyelőre nem 100 százalékos, de a gyors orvosi ellátásnak és műtétnek köszönhetően nagyon gyorsan helyre jött. Schobert korábban már elmesélte, mire emlékszik a történtekből, most pedig a Frizbi műsorában Rubint Réka is beszélt az esetről – írja a 24.hu.

A műsorban Réka néhány megdöbbentő részletet is elárult.

Van egy térfigyelő kamera a házunkra rögzítve és onnan tudjuk, hogy ő 45 percet feküdt a házunk előtt.

– mondta.

Olyan szerencsétlen helyen esett össze, van egy óriási nagy sövény a ház előtt és jönnek-mennek ott el autók, de nem látták, hogy ő ott fekszik és mivel a beszédközpont sérült, nem tudott szólni. Végig mozgatta a bal lábát, bal kezét, nézte a pulzusát a pulzusmérőn, látszik a felvételen

– tette hozzá. Azt is elárulta, hogy a kutyájuk jelzett az éppen hazaérő szomszédnak, aki észrevette a bajt, és azonnal szólt neki. Norbi egyébként végig magánál volt, de se beszélni, se mozogni nem tudott, a műtét után pedig nem emlékezett a dologra.

Forrás: 24.hu
Fotó: LifeTV/Frizbi

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Igaz, ezen a héten még nem beszéltek róluk.
szaboria1
Réka 45 perc már túl sok ahhoz, hogy károkozás nélkül meg úsza amennyiben igaz, hogy sztrok volt. Vagy már megint csak címlapon akarsz lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.