„Azt hittem, engem már nem lehet meglepni korrupció témában, de mindig van lejjebb” – reagált a Völner Pál elleni nyomozásra az ellenzék miniszterelnök-jelöltje. „Ma a magyarok megtudhatták, hogy az Igazságügyi Minisztérium politikai államtitkára, Völner Pál, Varga Judit miniszter helyettese és első számú bizalmasa rendszeresen papírzacskóban gyűjti be a kenőpénzt, milliókat töm a zsebébe a dubaji járattól bilincsben elvitt Schadl György, a Bírósági Végrehajtói Kar elnöke. Mert már a végrehajtásból is lopnak.

Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Mit tett ezzel az országgal Orbán Viktor? A kormányában az Igazságügyi Minisztériumból irányítják a korrupciót, ráadásul annak a vezetőnek a kezében futnak össze a szálak, aki a Pegasus-kémszoftver bevetéséről dönt. Nálunk tehát az állam nem a bűnözőket figyeli titkosszolgálati eszközökkel, hanem egy bűnöző figyel meg tisztességes állampolgárokat, újságírókat, vállalkozókat"

Kinyílik a bicska az ember zsebében!
Rizikó
Ha ez így van, és miért ne lehetne, remélem Völner példás büntetés elébe néz!
csak úgy....
@Rizikó: és a többiek? nem ám,hogy a rablóbandából csak egy viszi el a balhét és annak is a házi örizet után harmadolnak! valami vagyonelkobzás nem jutna végre a maradék eszedbe?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.