MÁR NEM CSAK BICSKÉVEL FENYEGETTEK! =)) Magyar Nemzet Polgári napilap és hírportál A Szeged–Szabadka tram-train Magyarország területére eső részének kiépítéséhez szükséges engedélyezési tervek készítésére tett közzé pályázatot az uniós közbeszerzési közlönyben az állami beruházó szervezet. (Valójában már másodszor tették közzé a felhívást, mert az első pályázat sikertelen volt.) A majdani nyertes feladatai közé tartozik a kapcsolódó építési engedélyek megszerzése is.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Jankónak is meg van az ő Bicskéje

„Szabadkáig mehet a tram-train”

Lézer-jankó nem is annyira kis-vasútja még igazából be sem indult és kellően nagy ellenállás sem volt, de már a hosszabbítással fenyegetőznek.
A Párt központi napilapja írta meg, hogy: „A Szeged–Szabadka tram-train kiépítéséhez szükséges engedélyezési tervek készítésére tett közzé pályázatot az uniós közbeszerzési közlönyben az állami beruházó szervezet.”!
Ha kellően körberöhögted Wazze a dolgot ott a következő mondat: „A pálya hossza 13 kilométer lesz”, aminek nagy eredménye, hogy:
A Szeged - Szabadka 70-es évek elején megszűnt vasútvonal 47km hosszú volt, aminek a magyar szakasza 15 km hosszú és a MÁV 136-os számú vonalát alkotja!!! =))
K-2SO
Miért nem megy végig mindjárt az Országos Kéktúra útvonal mentén?
De idővel csatlakozhatna a Transzszibériai vasútvonalhoz is.
Rizikó
Csak így tovább. Fejlődik Magyarország! Ez nem a Gyucsány, Bajnai féle tolvajkormányzás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.