A volt francia idegenlégiós nem vonult börtönbe, inkább évekig Mátraszentimrén rejtőzködött. Nem sikerült neki megúszni a büntetést, mert a TEK munkatársai a napokban elfogták.

A Mátrában bújkált a szexbűnöző egykori idegenlégiós, terrorelhárítók csaptak le rá – videó

Fotó: pixabay.com

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Életvédelmi és Célkörözési Főosztály Célkörözési Osztálya 2021. december 8-án elfogta azt az 52 éves férfit, akit a Fővárosi Ítélőtábla 2018. május 24-én 6 év fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélt szemérem elleni erőszak bűntett elkövetése miatt – írják a rendőrség honlapján.

A francia idegenlégiót is megjárt L. Zsolt Jánost azért ítélte el a bíróság, mert 2012-ben egykori munkatársának sérelmére követett el szemérem elleni erőszakot.

A férfi azonban nem kezdte meg a büntetésének letöltését, hanem megszökött, ezért a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-Végrehajtási Csoportja 2019 augusztusában elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

A KR NNI fejvadászai beazonosították a szökésben lévő férfi tartózkodási helyét, akit Terrorelhárítási Központ munkatársai 2021. december 8-án Mátraszentimrén elfogtak, majd átadtak a Büntetésvégrehajtási Intézet munkatársainak.

Forrás: police.hu

Címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
2012 óta húzódik a bünti...10 év bújkálás után mégiscsak bebukja a guggolót, az bizony szar ügy...
jesz
@Horizont: hát... jogai vannak ennek a szent embernek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.