Elrendelte a bíróság annak a 31 éves férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint kevesebb mint egy órán belül négy nőt támadott meg november 13-án Budapesten – tájékoztatta a fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-t.

Négy nőt is megvert egy férfi Budapesten minden ok nélkül, ez lett a büntetése

Ibolya Tibor ismertette: a négy eset közül három egy kőbányai bevásárlóközpontban, egy pedig Zuglóban, a nyílt utcán történt.

Az ügyben a XIV. kerületi rendőrkapitányság nyomoz súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt. A nyomozási bíró elrendelte a kényszerintézkedést, amelyet az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben kell végrehajtani.

A kerületi rendőrök fél órán belül elfogták a férfit, aki azonban akkor tagadta, hogy bárkit megvert volna.

Miután felmerült a gyanú, hogy három másik hasonló bűncselekmény is hozzá köthető, a férfi ellen november 26-án elfogatóparancsot adtak ki. Az új adatok szerint alig egy órával a zuglói támadás előtt a férfi egy X. kerületi bevásárlóközpont egyik elektronikai üzletében lépett egy nő mögé, akit olyan erővel ütött fejbe, hogy a nő a földre zuhant, ő pedig kisétált az üzletből. Ezután egy cipőbolthoz ment, ahol szó nélkül arcon ütött egy vele szembejövő nőt, aki szintén a padlóra esett. A támadó ezután egy ruhaüzletnél ütött tarkón egy nőt, majd elhagyta a bevásárlóközpontot.

Mindegyik sértett arról számolt be, hogy a támadó szó nélkül ütötte meg őket, a tettlegességnek semmilyen előzménye nem volt.

A körözött férfit egy hete fogták el ugyanannál a bevásárlóközpontnál, ahol három héttel korábban a támadások történtek. K. Zoltánt előállították és négyrendbeli súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi a bűncselekmények elkövetését tagadta, azt mondta, nem volt soha az erőszak híve – közölte a rendőrség.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Málna
És egyik helyszínen sem (pláne az elektronikai üzletben) volt egyetlen FÉRFI sem. Vagy ha igen, pont akkor nem néztek oda...De gáz...
Yoda69
Négy nőt is megvert egy férfi Budapesten minden ok nélkül, ez lett a büntetése:
Kapott egy allamtitkari poziciot a fideSSben.
vacsi
Mondanám, hogy egy elmebeteg - de akkor nem fogják megbüntetni, hanem megint a nyakunkra szabadítják. Volt már ilyen.
Mindenesetre, valóságos hős...
dr préditákor
Mert ha lett volna oka, akkor szabadon engedi a bírónő???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.