Seres Mária nagy ügybuzgalommal és komoly hátszéllel sikeresen gyűjtött össze kb. 600. 000, azaz hatszázezer aláírást a képviselői költségtérítések ügyében, így jön a népszavazás. Lelke rajta, hogy mennyit költet el nem létező pénzünkből erre az ügyre. Persze, többen, akik szeretnek összeesküvés elméleteket gyártani, már egy ideje arról beszélnek, hogy az egész akció nem szolgál más célt, mint egy jól használható címjegyzék létrehozását, ha így van, akkor, ahogy pestiesen mondják: "ögyes".

Forrás: stop.hu
Feltöltő: adsl70
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
valakiknek nagyon csipi a szemet a kedves holgyike.. :) sikerult a meno politikusi es kepviselok nagy konderjaba ronditani amit a kedves kepviselok fognak csocsalni. Oda a mutyizas es talan meg melozni is kellesz majd a kedves uraknak..:)
Nem is merek a gondolni mit fog kapni a holgyike, ha a kovetkezo publikalt kerdesekre kezd gyujteni pl: privat tulajdon vedelme vagy a tamado fel viselje a tamadasa kovetkezmenyeit.
cadmagician
hány milliárd megy egy a szavazásra? jo, tegyük fel megszavazzuk, hoz számlát. majd erre megemeltetik a saját fizetésüket, vagy hagynak kiskaput, és adtunk a szarnak egy pofont.
adsl70
cadmagician: segits szamolni ..:-)
min szamolhatunk 1millkoval amit X 384 ez csak a kepviselok es ugye eves ami X12 illetve + egy ho inkabb 13. havit is kell szamolni. es lehet egy atlagos negy evet venni = 1X384X12( vagy 13?)X4 = baromi nagy szam...
De szamolhatjuk a varosokat, falukat is alap 1mill X kepviselok szama X telepulsek szama X 12honap(vagy13) X 4 ev = ez is baromi nagy ertek. Ezek csak amik latszanak a tobbit is nyugodtan lehet....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.